19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

VALİ AKBIYIK. ENGELLİLERİN BASKETBOL MAÇINI İZLEDİ

Vali Akbıyık. engellilerin basketbol maçını izledi

Hakkâri Valisi /Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Ligi C Grubu’nda mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü ile Erzurum Engelliler Spor Kulübü arasında oynanan müsabakayı izl

08 Aralık 2019 Pazar 16:36

Vali/Belediye Başkan V. Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ile birlikte müsabakanın oynandığı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keski,Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Şükriye Tatlı ve sporcular tarafından karşılandı. 

Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve bazı sporseverin de izlediği müsabaka oldukça çekişmeli geçti. 

Rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Sümbül Engelliler Spor Kulübü, Erzurum Engelliler Spor Kulübü’nü 70-42 gibi farklı bir skorla yendi. 

Aldıkları galibiyetin sevincini yaşayan Sümbül Engelliler Spor Kulübü, puanını 13’e çıkartarak ligde ikinci sıraya yerleşti. 

Vali/Belediye Başkan V. Sayın İdris Akbıyık, Sümbül Engelliler Spor Kulübü’nü aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak bundan sonraki maçlarında da başarılar diledi. Hakkarihabertv.com

2-383.jpg1-334.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.