19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara20°C

VALİ AKBIYIK ENGELLİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Vali Akbıyık engellilerle iftarda buluştu

Valilik tarafından Engeliler Haftası dolasıyla Kıran Mahallesi'ndeki Orduevi'nde iftar programı düzenlendi.

14 Mayıs 2019 Salı 21:03

Kur'an-ı Kerim'in okunduğu, duaların edildiği programda, Vali Akbıyık masaları dolaşarak engellilerle ve aileleri ile yakından ilgilendi.

Vali Akbıyık, Ramazan ayının 9. gününde engellilerle beraber olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Her gün toplumun farklı bir kesimi ile iftarda bir araya gelmeye çalıştıklarını belirten Akbıyık," İnşallah Hakkarimizin her kesimim ile Ramazanı Şerifi birlikte yaşamaya gayret ediyoruz.

Bildiğiniz gibi 10-16 Mayıs Engelli Haftası burada amaç engellilerin toplumun bir parçası olduğunu, ekonomik , sosyal hayatın ve aile hayatının bir parçası olduğunu hatırlatmak ve farkındalığımızı sağlamaktır.Son yıllarda engellilerle ilgili bir çok çalışmalar yapıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Sayın Cumhurbaşkanımız, tüm kurum ve kuruluşlarımız engelli kardeşlerimize bir avantaj oluşturma yönünde onların hayatın içerisinde olma yönünde her türlü düzenlemeyi yapmakta ve gayreti sarf etmektedir.Bizim Hakkari'de gerçekten güzel çalışmalar var.

Engeliler ekonomik,sosyal,kültürel ve sportif hayatın içinde olduklarını gösteriyorlar. Sümbül Engelli Basketbol takımımız 3. lige çıktı, ben oları buradan bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyorum.

Engelli kardeşlerimiz her alanda çok başarılılar yeter ki gönülden kalpten istesinler ve yeter ki gönüllerden kalplerde engel olmasın.

Biz biliyoruz ki her insan bir gün engelli olabilir veya herkes bir engelli adayıdır.Onun için biz engellerin farkındayız ve sizlerle beraberiz. sizlere bu hayatın içinde olmanızdan dolayı mutluluk diliyoruz"

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali yardımcısı Cüneyit Epcim, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Salih Kaya İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mesut Keskin ile engeliler ve aileleri katıldı. İHA
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.