16 Nisan 2024
  • İstanbul26°C
  • Ankara26°C

VALİ AKBIYIK, İKİYAKA BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Akbıyık, İkiyaka bölgesini ziyaret etti

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesi Irak sınırında bulunan İkiyaka Üs Bölgesinde bulunan Mehmetçikleri ziyaret etti. Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesi Irak sınırında bulunan İkiyaka Üs Bölgesinde bulunan Mehmetçikleri ziyaret etti.

30 Kasım 2018 Cuma 11:25

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Yüksekova ilçesi Irak sınırında bulunan 3400 rakımlı İkiyaka Üs Bölgesindeki kahraman Mehmetçik ve Güvenlik Korucularını ziyaret etti.

Yoğun kış şartlarında sınır bölgesinde nöbet tutan kahraman Mehmetçiğimiz ve güvenlik korucularımızla bir araya gelen Vali Akbıyık, burada üs bölgesiyle ilgili bilgi alarak Mehmetçik ve Güvenlik Korucuları ile bir süre sohbet etti.

Vali Akbıyık, ardından vatanın bölünmez bütünlüğü için gece gündüz demeden görev yapan ve bölücü terör örgütüne karşı büyük başarılar elde eden kahraman Mehmetçiği ve Güvenlik Korucularına başarılar dileyerek üs bölgesinden ayrıldı. Hakkarihabertv.com

vali-1-020.jpgvali-2-023.jpgvali-3-013.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.