18 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

VALİ AKBIYIK, KURUM DENETİMLERİNDE BULUNDU

Vali Akbıyık, kurum denetimlerinde bulundu

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, valilik hizmet binasında faaliyet gösteren kurumlarda denetimlerde bulundu.

08 Eylül 2020 Salı 16:38

İlk olarak  Askerlik Şubesi Başkanlığını ziyaret eden Vali Akbıyık, burada yapılan işlemler hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla oluşturulan Açık Kapı Birimini de ziyaret eden Vali Akbıyık, yapılan müracaatlar ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Vakfında denetlemelerde bulunarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan ve yapılacak yardımlarla ilgili bilgi alan Vali Akbıyık, daha sonra İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne geçerek vatandaşların daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amacıyla oluşturulacak olan “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti” ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Hakkarihabertv.com

1-482.jpg2-532.jpg3-405.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.