17 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C

VALİ AKBIYIK, MANAV ALIŞVERİŞİNİ KENDİSİ YAPTI

Vali Akbıyık, manav alışverişini kendisi yaptı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, sahada çalışmalarını sürdürerek manav alışverişini kendisi yaptı.

23 Kasım 2020 Pazartesi 19:37

Göreve geldiği günden itibaren mesaisinin büyük bir kısmını sahada geçirerek vatandaşlarla bir araya gelen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, akşam esnafları ziyaret etti.

Cadde üzerinde bulunan bir manava giren Vali Akbıyık, manavda bulunan vatandaşlarla ve çalışanlarla bir süre sohbet etti.  Sohbet esnasında Covid-19 tedbirlerini de hatırlatan Vali İdris Akbıyık, maske, mesafe ve temizlik kurallarının bir kez daha altını çizdi. 

Manavdan alışveriş de yapan Akbıyık, manav çalışanlarına tedbirlere uydukları için teşekkür etti. Manav işletmecisi ve çalışanlar Vali  Akbıyık’ın ziyareti nedeniyle memnuniyetlerini dile getirirken, ziyaretlerinden ötürü Vali Akbıyık’a teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

vali-1-052.jpgvali-2-047.jpgvali-3-031.jpgvali-4-013.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.