29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

VALİ AKBIYIK, PANSİYONLU ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Akbıyık, pansiyonlu öğrencilerle bir araya geldi

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde düzenlenen iftar yemeğinde Fen Lisesi Pansiyonlu öğrencileri ile bir araya geldi.

14 Mayıs 2019 Salı 10:23

Hakkari Fen Lisesi Pansiyonu yemekhanesinde düzenlenen İftar yemeğine Vali İdris Akbıyık,’ın yanı sıra Cumhuriyet başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, okul müdürü, öğretmenleri ve öğrenciler atıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Akbıyık, her akşam bir yerde iftar yapmaya gayret ettiklerini ve toplumun her kesimi ile birlikte olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

vali-iftar.jpg

Anneler Günü vesilesi ile Şehit Anneleri, muhtar eşleri ve engelli anneleri ile beraber olduklarını belirten Vali Akbıyık şunları kaydetti:

"Bugünde siz gençlerle beraberiz ramazanınız hayırlı olsun Allah oruçlarınızı kabul etsin. Biz her konuşmamızda eğitimin öneminden söz ediyoruz.

Hakkari’de birinci meselemiz, gündemimiz eğitim herkesin gündeminin eğitim ve kitap olmasını istiyoruz. Bunun içinde birçok etkinlik, proje ve faaliyet yapıyoruz.

Sırf siz farkında olun daha çok okuyup daha çok çalışasınız diye inşallah sizlerde çalışıyorsunuz biz Hakkari’de en iyi başarıyı sizden bekliyoruz tabi buraya gelmek yetmez hep çalışacağız çok çalışacağız.

vali-iftar-2-001.jpg

İlim öğreneceğiz çok çalışacağız ki Hakkâri’miz,  Türkiye’miz daha ileri daha müreffeh daha yaşanılır güzel bir ülke olsun.

vali-iftar-3.jpg

Tabi sizden isteğimiz çok kitap okuyun biz fen lisesine geldik biz sayısalcıyız diye okumayı bırakmayın bizim projemiz var Bir Kitap Bir İnsan herkes bir kitap okuyacak bir kişiye de okutacak öncelikle bunu hayata geçirelim. İnşallah sizler geleceğin doktorları, mühendisleri, bilim adamları olacaksınız.

vali-iftar-4.jpg

Belki de Türkiye’yi kurtaracak önemli bir hastalığa çare bulacak önemli bilim adamı bu topluluktan bu yemekhaneden bu Fen Lisesinden çıkacak. Kendinizi her alanda yetiştirerek hayata hazırlayın biz size güveniyor ve inanıyoruz. Bugün sizlerle olmaktan çok mutlu oldum". Hakkari valiliği

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.