25 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

VALİ AKBIYIK’TAN ENGELLİLERE ZİYARET

Vali Akbıyık’tan engellilere ziyaret

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek engellilerle bir araya geldi.

01 Mart 2019 Cuma 10:58

Vali Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte ziyarette bulunduğu merkezde Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin,

Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş, Berçelan İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Mollaosmanoğlu ve engelliler tarafından karşılandı.

Vali Akbıyık, Engelliler Koordinasyon Merkezi bünyesinde verilen ebru, giyim ve bilgisayar kurslarını dolaşarak burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Burada bir araya geldiği engellilerle bir süre sohbet ederek onların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Akbıyık,  imkânlar nispetinde engellilere gereken desteğin verildiği bundan sonra da verileceğini söyledi. Hakkarihabertv.com

vali-engelli-ziyareti-3.jpgvali-engelli-ziyareti-2-001.jpgvali-engelli-ziyareti-1-001.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.