26 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara21°C

VALİ AKBIYIK'TAN HAKKARİ KURTULUŞU MESAJI

Vali Akbıyık'tan Hakkari kurtuluşu mesajı

Hakkari Valisi/Belediye Başkan V. İdris Akbıyık, Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

22 Nisan 2020 Çarşamba 11:49

Bugün kadim kentimiz Hakkâri’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz.

Kurtuluş günleri, gençlerimize; “Geleceği görmek için geçmişi anlamak gerektiğine” dair bir şuur vermeye gayret ettiğimiz günlerdir.

Değerli Hemşehrilerim;

Tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmek mümkün değildir. Bu nedenle kurtuluş günlerimiz, tarihe ışık tutması açısından son derece önemlidir. Bizlere düşen görev tarihiyle, sosyal, kültürel ve folklorik değerleriyle ve doğasıyla önemli değerlere sahip ilimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır. Hepimizin ortak değeri, Hakkâri ve ülkemiz olmalıdır.

Geçmişten aldığı bu güçle bugün 102. yıl dönümünü kutladığımız Aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anarken, tüm Hakkârili vatandaşlarımızın 22 Nisan Kurtuluş Gününü kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hakkarihabertv.com

HAKKARİ VALİSİ/BELEDİYE BAŞKAN V. İDRİS AKBIYIK

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.