16 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara7°C

VALİ AKBIYIK’TAN, RAFTİNG EKİPLERİNE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Vali Akbıyık’tan, rafting ekiplerine spor malzemesi desteği

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 25-30 ekim tarihlerinde Hakkari Zap Nehrinde yapılacak olan Türkiye Rafting Şampiyonasına hazırlana ekipleri ziyaret ederek spor malzemesi desteğinde bulundu.

24 Ekim 2020 Cumartesi 16:08

Vali Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım Hakkari Zap Nehrinde yapılacak olan Türkiye Rafting Şampiyonasına hazırlana ekipleri kamp alanında ziyaret ettiler.

Burada Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı ile sohbet eden Vali Akbıyık, daha sonrada Türkiye Rafting Şampiyonasına hazırlanan sporcularla sohbet ederek kendilerine başarılar diledi.

Başkan Yardımcı ise, Vali Akbıyık’a bir takım çay bardağı seti hediye ederek, Hakkari’nin doğa harikası bir kent olduğunu söyledi.

25-30 ekim tarihlerinde Hakkari Zap Nehrinde yapılacak olan Türkiye Rafting Şampiyonasına hazırlana ekiplere başarılar dileyen  Vali Akbıyık,” Rafting federasyonu başkanımız burada kendisine teşekkür ediyorum.  Gençlik Spor Bakanımız pazartesi geliyor inşallah birlikte açılışı yapacağız.

Türkiye Rafting Şampiyonasına hazırlanan sporcularla tek tek ilgilenen Vali Akbıyık, kendilerine spor malzemesi desteğinde bulunarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber: Feyzullah Taş

01-392.jpg02-331.jpg03-262.jpg

05-074.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.