20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

VALİ TOPRAK: ELİF KAHVALTI SALONUNUN AÇILIŞINI YAPTI!

Vali Toprak: Elif kahvaltı salonunun açılışını yaptı!

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 10 kişinin istihdam edildiği “Elif Kahvaltı Salonu’ adlı işyerinin açılışını yaptı.

16 Şubat 2018 Cuma 15:36

Hakkari Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Şenler otel yanında hizmete giren ve 6 kişinin istihdam edildiği ‘Elif Kahvaltı Salonu’adlı işlerini açılışına, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz,

İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu,  Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, HATSO Başkanı Servet Taş, Hakkari’nin bazı kanaat önderleri ve kurum amirleri katıldı.

İşyerinin açılışı Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve HATSO Başkanı Servet Taş yaptı.

Burada konuşana Vali Cüneyit Orhan Toprak, huzur ve güvenin hakim olduğu Hakkari’de istihdama da büyük katkı sağlayan yeni işerlerinin açılması mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,  yeni işyeri sahiplerine bol kazançlar diledi.

Yapılan açılışın ardından Vali Toprak ve beraberindekiler vatandaşlarla aynı ikramların yapıldığı masada bir süre sohbet etiler.

 


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İşyeri sahipleri Yusuf Faruk ve Sercan Çetin, Hakkari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünerek bu sektörde yeni hizmet vermeye başladıklarını söylediler.

Faruk ve Çetin,” Hiçbir masraftan kaçınmayarak halkımızın hizmetine modern bir kahvaltı salonu açtık. Mutfak kısmında yiyecek ve içecek işletmeciliğini ve işletme mezunu personellerle Hakkari yöresine ait kahvaltı hizmeti vermekteyiz.

 Burada 10 kişi ise istihdam edilmektedir. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan Sayın valimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Haber: Yusuf Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.