28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C

VALİ TOPRAK ENGELLİLER MAÇINI İZLEDİ

Vali Toprak engelliler maçını izledi

Vali Toprak, Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı arasında oynanan müsâbakayı izledi.

20 Mart 2017 Pazartesi 08:00

 Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi D Grubu’nda mücadele eden Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı arasında oynanan müsâbakayı izledi.  

Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile birlikte müsâbakanın oynandığı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda Bedensel Engelliler Derneği Hakkâri Şubesi Başkanı Mesut Keskin ve sporcular tarafından karşılandı.

Kamu kurum ve kuruluş âmirleri, öğrenciler ve çok sayıda sporseverin de izlediği müsabakayı Batman Engelliler Spor Kulübü 58-49 kazandı.

Maçın devre arasında sporcularla bir araya gelen Vali Toprak, lig ikincisi olarak play off müsâbakalarına katılmaya hak kazanan Sümbül Engelliler Spor Kulübü’nü tebrik ederek bundan sonraki maçlarında başarılar diledi. Hakkarihabertv.com

engelli-maci-2.jpg

engelli-maci-m.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.