20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

VALİ TOPRAK'TAN BAYRAM MESAJI

Vali Toprak'tan bayram mesajı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

14 Haziran 2018 Perşembe 20:53

Vali Toprak mesajında,"Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznü kalbimizde oluşurken, birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve muhabbetle geçireceğimiz Ramazan Bayramına kavuşacak olmanın da sevincini yaşamaktayız.  

Halkımızın sahip olduğu milli ve manevi değerler sayesinde yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geçirdiğimiz bir Ramazan Ayını daha geride bıraktık.Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların toplumumuzda eşsiz bir yeri vardır.

Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayramlar,  kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu müstesna zamanlardır. Yüce Milletimizin ruh kökünde var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillere yaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir. 

 Milletimizin farklılıklarını zenginlik olarak görmesi ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olması Ülkemizin en önemli gücünü oluşturmaktadır.

Gücümüzün temelinde ise yüzyıllardır itinayla yaşattığımız kardeşlik ruhu vardır. Tarihimizden, kültürümüzden, vicdanımızdan aldığımız güç ve sorumlulukla ecdadımıza yaraşır bir şekilde; hakkı, hakikati ve insani değerleri yaşatmayı kendimize görev bilmekte ve buna göre adımlar atmaktayız. 

Bugün, Ramazan Bayramının coşkusunu hep beraber paylaşırken yaşanan terör eylemleri ister istemez yüreklerimizde burukluk yaratmaktadır. Ancak; Devlet olarak şunu biliyoruz ki acılar ne kadar büyük olursa olsun Milletimizin terör eylemleri karşısında dimdik duruşu, birlik ve bütünlüğümüzü tehdit edenlere karşı verilen en güzel cevaptır.

Devletimize, Ülkemize, İlimize ve değerlerimize sahip çıkan Hakkârili Hemşehrilerim ile huzur ve güven ortamında Ramazan Bayramını yaşamak benim için büyük bir onur ve mutluluk kaynağıdır.

Bu düşüncelerle, İlimizdeki karşılıklı sevgi, hoşgörü ve huzur ortamının yaşatılması için gayret gösteren Hakkârili Hemşehrilerimin, çalışma arkadaşlarımın ve bütün İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum" dedi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.