25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

VALİ YARDIMCISI CÜNEYT EPCİM BAYBURT VALİSİ OLDU...

Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim Bayburt Valisi oldu...

Hakkari'nin sevilen ve sayılan Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim Cumhurbaşkanı tarafından ödüllendirilerek Bayburt Valiliğine atandı.

18 Temmuz 2019 Perşembe 09:27

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan Şırnak Valiliğine atandı. Bayburt Valiliği’ne ise 38 yaşındaki Türkiye’nin en genç Valisi Hakkari Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim getirildi. 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karara göre, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine Şırnak Valisi Mehmet Aktaş atandı. Mehmet Aktaş'tan boşalan Şırnak Valiliğine, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan,

Bayburt Valiliğine ise bir dönem Hakkari Belediye Başkan vekilliği görevini de yürüten Hakkari Vali Yardımcısı Cüneyt Epcim atandı. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya İçişleri Bakanlığı emrinde Bakanlık Müşavirliğinde görevlendirildi. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.