25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

VALİ YARDIMCISI KUMBASAR, YAPILAN PROJELERİ DENETLEDİ

Vali Yardımcısı Kumbasar, yapılan projeleri denetledi

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı görevine yeni başlayan Tevfik Kumbasar, yapılan projelerin denetimine hızlı başladı.

04 Ağustos 2020 Salı 13:15

Erzurum Çat Kaymakamı iken Kaymakamlar kararnamesi ile 28 Temmuz’da Hakkâri vali yardımcısı görevine atanan Kumbasar, Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevlendirildi.

Hakkari’ye göreve başladığı günden beri kısa sürede yöre halkı tarafından sevilen ve sayılan genel sekreter vali yardımcısı Kumbasar, çalışmalarına hızlı başladı.

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını birebir dinleyen Kumbasar, projeleri devam eden 2 bin 700 rakımlı Kayak Merkezi otel inşaatı, Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Seyir Tepesi ve kent merkezinden 8 kilometre mesafede bulunan Otluca köyündeki millet bahçesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar’ın Rize'li olduğunu belirten vatandaşlar ise, halkla içli dışlı olan ve her türlü sorunlarını kısa sürede çözdüğünü belirterek, yeni görevinde başarılar dilediler. Haber: Feyzullah Taş

kumbasar-1.jpgkumbasar-2.jpgkumbasar-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.