19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

VALİYE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

VALİYE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Ülkemizin yüz ölçümü bakımından en büyük ili ve en kalabalık yedinci şehri olup 31 ilçeden oluşan Konya’ya atanan ilimizin eski valisi Cüneyit Orhan TOPRAK, yine gözde, yine manşetlerde, yine gönüllerde…

18 Eylül 2019 Çarşamba 10:46

 

Ekonomik açıdan Türkiye’nin gelişmiş kentlerinden biri olan Konya ili doğal ve tarihsel zenginlikleriyle  de önem taşır. Henüz birinci yılı bile dolmayan vali Toprak, yeni projeleriyle de Konya’da kalıcı bir iz bırakacak yeni çalışmalar yürütmektedir.

Sevilen vali Cüneyit Orhan TOPRAK’ın doğum günü 15 Eylül 1967. Yani saygıdeğer dostum Vali Toprak ile yaşıtız. Vali Toprak, yoğun iş temposundan doğum günü, yaş pasta, eğlence gibi kavramlardan uzak biri. Kendisine gönderilen mesajlardan ve aile bireylerinin arayarak tebrik etmelerinden doğum gününü anımsamaktadır.

15 Eylül günü sayın Valinin doğum günü olsa da kendisi için bu günün farklı bir önemi vardı. 15 Eylül günü Konyaspor deplasmanda Denizlispor ile önemli bir maçı vardı. Gençlere ve spora verdiği değer ve destekle tanıdığımız Vali Toprak’ın gözü ve kulağı Denizli’deydi. Konyaspor bu zorlu deplasman maçını 1.0 kazanınca Konya sevinç yaşadı.

Maç sonrası Konya Valisi Toprak, Konyaspor yöneticilerini arayarak; “Sizi tebrik ediyorum. Bugün benim doğum günüm ve bana en güzel hediyeyi siz verdiniz. Takım olarak hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum”dedi.

Denizli’den galibiyetle ayrılan ve Konyaspor kente vardıklarında Vali Toprak için bir doğum günü partisi düzenlediler. Futbolcuları kutlamak için Konyaspor tesislerine giden Vali Toprak’a yaş pasta ile sürpriz yapıldı.

Ne diyelim, hem galibiyet, hem doğum günü partisi…

Yeni yaşınızda sağlık ve uzun ömür, Konyaspor’a da ligde başarı diliyorum.

Hakkari’den Konya’ya yine selam gönderiyoruz, hep göndereceğiz. Çünkü gönül bağımız var. Haber: Hakan Taş

52cb71ec-e3aa-4dcd-8db3-1e29b6525618.jpg227ff6a8-27c1-4b63-9052-d5cc3f1cace3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.