28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

VATANDAŞLARDAN YÜKLÜ FATURA TEPKİSİ

Vatandaşlardan yüklü fatura tepkisi

Hakkari’de bazı vatandaş Hakkarihabertv’ye e-mail göndererek Vedaş’tan gelen yüklü miktardaki faturalardan dolayı dert yandılar.

05 Aralık 2018 Çarşamba 15:20

Kendilerine gönderilen faturalarla mağdur edildiğini iddia eden vatandaşlar Vedaş yetkililerinin elektrik faturalarını gözden geçirmesini istediler.

Gelen e-maillerde,”Değerli Hakkarihabertv yöneticileri lütfen sesimize kulak verin. Elektrik faturalarının yüklü gelmekten dolayı sıkıntılı günler yaşıyor. Hatta hiç ödeme durumunda olmayan aileler var.

Ben çevre ve şehircilik il müdürlüğü lojmanlarında oturuyorum. Öğrendik ki pek çok kişi mağdur durumda, aşağıda yazacağım gibi tek başıma yaşadığım halde 1000 TL civarında fatura kesilmiş durumda böyle bir harcamayı benim ve benim gibi olan arkadaşların yapması imkansız,

Hakkari de son dönemde yaşadığımız yüklü miktarda elektrik faturaların geldiğini öğrendik. Faturam 17.08.2018 tarihinden beri yenileme çalışmaları mazereti gösterilerek okunmamıştır. Elektrik faturam 30.11.2018 tarihinde 916,20 TL olarak belirlenmiştir.

Bu tutar önceki dönem faturalarım referans alındığında kesinlikle haddinden fazladır ve yanlıştır. Benim böyle bir sarfiyatım olamaz. Pek çok arkadaşlarımıza da aynı miktarlarda fatura kesildi.

İlgili kuruluşa talepte bulunduk ama ümitli değiliz durumlar onu gösteriyor. Vedaş şirketinden isteğimiz faturaları gözden geçirmesi ve mağduriyetimizin göz önünde bulundurmasını istiyoruz” denildi.

Bu iddialar üzerine ise Hakkarihabertv.com olarak Vedaş yetkililerinden bir açıklama beklediğimizi belirtmek isteriz. 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.