24 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara21°C

VEDAŞ ENGELLİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ!

VEDAŞ engellilerle kahvaltıda bir araya geldi!

Hakkari Vangölü Elektrik Dağıtım (A.Ş) VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, nedeniyle engellilerle kahvaltıda bir araya geldi.

03 Aralık 2017 Pazar 12:23

Bir pastanede verilen kahvaltıya VEDAŞ Müdürü İsmail Özdemir, VEPSAŞ İl Müdürü Salih Eroğuz, Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Sümbül Engelliler Kulüp Başkanı İlhan Ertuş, İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Cahit Mollaosmanoğlu katıldı.

VEDAŞ Müdürü İsmail Özdemir, herkesin engellilere sahip çıktığını belirterek, kurum olarak ta  her zaman engellilerin yanında olduklarını ifade ederek 3 Aralık Dünya Engeliler Gününü kutladı.

Hakkari Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ve beraberindeki dernek başkanları ise, böyle bir günde kendilerini hatırlayarak kahvaltı programı düzenleyen VEDAŞ yetkililerine teşekkür ederek, VEDAŞ’ın engellilere yüzdelik elektrik indirimi uygulaması gerektiğini söyledi.

 Özellikle son iki yıldır başarı gösteren tekerlekli sandalye  basket takımı nın başarılarında da  değinen Keskin, takımın yoluna emin adamlarla devam ettiğini belirterek bu hafta içersinde engelli koordinasyon merkezi binasına geçeceği müjdesini de verdi.

Bazı sitemlerini de dile getiren Başkan Keskin,” Dışarıdan gelip Piyasada sandalye alacağız diye para toplayanlar var. Bunlar bizi temsil etmiyor. Ayrıca yeni bu işe sahiplenmeye çalışanların ve rant peşinde olanlar bizi temsil etmiyor” dedi. Haber: Feyzullah Taş/İHA

vedas-engelliler-1.jpgvedas-engelliler-2.jpgvedas-engelliler-m.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.