20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara19°C

“ VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU” SEVİNDİRİYOR

“ Vefa Sosyal Destek Grubu” sevindiriyor

Hakkari Valiliği koordinasyonunda oluşturulan “ Vefa Sosyal Destek Grubu” dar gelirli ailelerin yardımını koşuyor.

17 Nisan 2020 Cuma 10:27

Hakkari Valiliği koordinasyonunda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan, engelli, şehit, gazi, Öksüz, yetim yardımı, muhtaç asker çocuğu yardımı ve tüm dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarına hızır gibi yetişiyor.

Kentin 15 değişik mahallesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına giden Hakkari Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  (SDV) Müdürü Mehmet Sait Abdullahoğlu ve beraberindeki il emniyet müdürlüğü toplum destekli polislik şube müdürlüğü ekipleri uygulamanın başladığı günden beri 688 aileye gıda yardımı, 4 aileye ise Tv, desteğinde bulundukları öğrenildi.

Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından ayrıca Hakkari il Jandarma 31, Kızılay 240 ve İHH’nın 421 olmak üzere toplam 688 aileye gıda yardımında bulunulduğu belirtildi. Haber: Feyzullah Taş

 

 

 

 

 

 

 

yardim-1-002.jpgyardim-2-003.jpgyardim-3-003.jpgyardim-4-002.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.