• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

VEKİL DİNÇ İYİ BAŞLADI!

Hakan Taş

37 aday adayından biriydi. Tanıtım programında salona sessiz girdi, arkalarda oturdu. Çıkışta sessizliğini bozmadı, objektiflere de duyarsız kaldı. Öğle yemeğini yedikten sonra Şemdinli’ye diğer arkadaşlarıyla birlikte evinin yolunu tuttu.

Aslında kulislerde adı geçiyordu. Şemdinli’ye 1’nci sıra verilecekti. Mehmet Budak ve Husret Dinç ismi geçiyordu. Listeye son şekil verildiğinde ilk sırada yer aldı.

img_7966.jpg

Sonuç ne olur diye soran herkese 2-1 olur diyordum. 24 Haziran’ı geride bırakalı birbuçuk ay oldu. Milletvekili Dinç yemin töreninden sonra kendisini meclise taşıyan, seçim boyunca desteğini sunan tüm dostlarına bir teşekkür yemeği verdi. Derecik Beldesinde kutlamalar 1 hafta sürdü. Daha sonra başta valimiz ve protokolün tüm üyelerini makamlarında ziyaret etti. İlçe, belde ve köylere gitti. Kendisini destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür etti.

Çok ilginçtir ki 35 yıllık gazeteciyim ve sayın Dinç ile hiçbir  zaman bir araya gelemedik, tanışamadık. Ne kadar misafirperver ve yardımsever biri olduğunu ama sık sık duydum. Çatışmalı süreçte bir çok operasyonda yer aldığını ve bölge güvenliğinde etkin rol aldığını da biliyorum.

img_7968-001.jpg

Şırnak ve Hakkari’nin yıllar sonra Ak Parti’den birer milletvekili çıkartması şaşırtsa da bölgeye yatırım konusunda sevindirdi. Ak Parti Genel Merkezi ilimize 3 tane milletvekili ataması yapmıştı. Bu model çok şık değildi. Çünkü vekil seçilir, atanmaz…

Husret Dinç, performansıyla  şaşırttı. Şimdiden ilimizin sorunlarını rapor ederek çözüm üretiyor. Sosyal medya hesabından ilimiz, Türkiye ve dünya gündemini yakından takip ederek yorumlarıyla dikkat çekiyor. Ankara’ya giden vatandaşlarımızı bekletmeden kabul ederek dertlerine çare arıyor.

02-098.jpg

Başbakan Başdanışmanı ve Yazar Muhsin Kızılkaya’nın yıllardır danışmanlığını yapan tercübeli ve başarılı isim Harun Bayhan’ı da transfer etti.

Milletvekili Husret Dinç ile en kısa zamanda özel bir söyleşi yaparak biriken yüzlerce soruya yanıt bulacağım. Bakalım bu heyecan ve performans devam edecek mi? Dinç, ilk birbuçuk ay için herkesten tam puan aldı.

04-043.jpg

Bu yazı toplam 6047 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim