28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

YALÇIN AİLESİNDE TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Yalçın ailesinde taziye teşekkür mesajı

Hakkari’nin Karşıyaka Mahallesinde elektrik çapması sonucu hayatını kaybeden Süleyman Yalçın’ın ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

23 Haziran 2020 Salı 21:19

 

51 yaşındaki  4 çocuk babası Süleyman Yalçın, 21 Haziran babalar gününde elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Yalçın’nın ölümü Hakkari ve çevre illerde üzüntü ile karşılanmıştı.

Merhum Süleyman Yalçın koronavirüs tedbirleri kapsamında aile fertlerinin katılımı ile Karşıyaka Mahallesi aile mezarlığında toprağa verilmişti.

Yalçın ailesi taziye mesajında,” Rahmetli ağabeyim Malumunuz Valiliğin almış olduğu korona virüsü tedbirleri kapsamında cenaze merasimini sadece aile bireyleri katılımıyla gerçekleştirdik ve taziye çadırı da kurmadık.

Bu süre zarfında taziye dileklerini telefonla, mesajla gerek yurt içinde ve yurt dışından gönderen acımızı paylaşan tüm dost, komşu ve akrabalara teşekkür ediyorum” Allah hepsinden razı olsun”

YALÇIN AİLESİ ADINA

Ağabeyi H. Abdullah Yalçın

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.