25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

YAZ KAR KIŞ DEMEDEN HAKKARİ’Yİ TANITIYORLAR

Yaz kar kış demeden Hakkari’yi tanıtıyorlar

Hakkari’nin doğa güzelliklerini, tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren doğa seven, havaların soğuduğu ve kış aylarının yaklaştığı bugünlerde bile maceralarını sürdürüyor.

28 Kasım 2018 Çarşamba 12:12

Hakkarili Ceza Uzmanı Avukat Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Temsilcisi ve Fotoğraf Sanatçısı Uluslararası Dağcı, Sosyolog Turgut Besi, Doğa fotoğrafçısı Esat Kılıç,doğa seven Kemal Dağgöl ve beraberindekiler, havaların soğumasına rağmen Hakkari’yi gen güzel şekilde tanıtmaya devam ediyorlar.

Yaz aylarında il dışında bulunan birçok dağcı, akademisyen, yabancı ve yerli turistlere rehberlik ederek Hakkari’nin tanıtımına öncülük eden Hakkarili doğa sevenler, son günlerde havaların soğumasına rağmen ziyaret ettikleri bölgelerde çektikleri ve kartpostalları aratmayan fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırıyor.

Hakkari’nin turist cenneti olduğunu belirten Ceza Uzmanı Avukat Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Temsilcisi ve Fotoğraf Sanatçısı Uluslararası Dağcı, Sosyolog Turgut Besi, arkadaşları ile birlikte Hakkari’nin doğal güzelliklerini tanıtmaya devam ettiklerini ve herkesi bu güzellikleri görmeye davet ettiklerini söyledi. Haber: Feyzullah Taş

macaraci.jpgmacaraci-2.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.