25 Nisan 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C

YENİ ÖĞRETMENEVİ HAKKARİ’YE RENK KATTI

Yeni öğretmenevi Hakkari’ye renk kattı

Hakkari’de hizmete girmesine kısa bir süre kalan 7 katlı 152 yataklı yeni öğretmenevi muhteşem görünüşü ile kent merkezine ayrı bir renk kattı.

03 Aralık 2019 Salı 08:30

Gündüzleri ayrı bir renk geceleri ise ışıl ışıl parlayan yeni öğretmenevi Hakkâri’ye ayrı bir görünüm kazandırdı. Hakkâri’deki mevcut binaların içinde en lüks konumunda bulunan öğretmenevinin muhteşem görüntüsü adeta göz kamaştırıyor.

İlgili bir firma tarafından hiçbir masraftan kaçınmayarak inşa edilen ve batı standartlarını aratmayan tarzda yapılan 7 katlı 64 kişilik çift oda, 12 süit oda, konferans salonu, çok amaçlı salon ve hamamdan oluşan tam donanımlı 152 yataklı öğretmenevi hizmet binası faaliyete girmek için gün sayıyor.

Öğretmenlere yakışır bir hizmet binası inşa eden ilgili firmaya ve emeği geçen yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, inşa edilen binanın ise muhteşem görünümü ile kent merkezine ayrı bir güzellik kattığını ifade ettiler. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-ogretmenevi-1.jpghakkari-ogretmenevi-2.jpghakkari-ogretmenevi-3.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.