• BIST 9054.82
  • Altın 2299.138
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.0436
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Yüksekova bu işi biliyor…

Murat Taş

Yüksekova Belediyespor hedefini büyüterek, gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. İlimizi (BAL) Bölgesel Amatör Ligi ve kadınlar 2.liginde temsil eden, Yüksekova Belediye spor çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Erkekler ve kadınlar kategorisinde mücadele eden Yüksekova Belediyespor hedeflerinin mutlak şampiyonluk olduğunu, bu konuda gereken her türlü hazırlıkları yaparak lige hazır oldukları ve bu konuda her türlü çalışmalarına devam ediyorlar.

Covid-19 salgını nedeniyle henüz başlangıcı yapılmayan, Bölgesel Amatör Lig(BAL)  ve Kadın futbol ligleri önümüzdeki ocak ayında salgının seyrine göre start alacak.

Yaklaşık üç dört aydır hazırlıklarını yapan ve Balıkesir ilinde kampa giren, Yüksekova kadın futbol takımı iyi bir kamp sezonu geçirerek, hedeflerinin mutlak birincilik olduğunu, bu konuda her türlü hazırlığı yaparak rakiplerine gözdağı verdiler.

Gittiği yer yerde, her kesimin takdirini kazanan Yüksekova kadın futbol takımı Hakkâri Gücü kadın futbol takımı gibi 1.ligde mücadele etmek istiyor.

Yüksekova Belediyespor yönetimi bu konuda gereken bütün imkânları sağlayarak, Yüksekova ilçesinin artık birinci ligde bir takımlarının olması için geceli gündüzlü çalışmaktadırlar.

Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve yönetimi büyük bir başarı örneği göstererek, ilçe ve yönetim bazında büyük bir başarı örneği gösterdiler.

Her devasında kendi takımı için büyük emek veren, Fevzi Yıldırım ve yönetimi hepimizin örnek alacak bir duruş sergileyerek gittikleri her yerde büyük bir takdir kazandılar.

Fevzi başkan yıllardır takımı için büyük emek sarf ediyor. Bu konuda kendisini takdir eden biriyim kendisini yürekten kutluyorum. 

Başarın diğer bir mimarları ise takımın teknik kadrosu. 
Yıllardır büyük emekler vererek bazen maddi menfaatleri bir tarafa bırakıp takımlarının başarısı için geceli gündüzlü çalışan bu konuda büyük emek sarf eden. Yüksekova Belediyespor teknik heyetinden Metin Kandaş, Ahmet Önver, Bayram Yıldırım, Mitat Özcaner, Fesih Camlı ve Meçit Ağırbaş hocalarımızın emekleri çok.

Yüksekova Belediyespor teknik kadrosunun temel hedefleri ve çalışma prensipleri takımlarına hizmet etmek, alt yapıya önem vermek, tesisleşmek ve bu kazanımları ile üst liglere çıkmaktır. 

Yüksekova Belediyespor en büyük başarılarından biride alt yapıya büyük önem vermeleri, farklı illerden farklı takımlara futbolcu transfer etmeleri ve bölgedeki gençlerin yeteneklerini değerlendirerek, nice futbolcular bölgedeki takımlara ve profesyonel takımlara göndererek, bu konuda da ne denli başarılı olduklarının da kanıtıdır.
Hiçbir başarı tesadüf değildir.

Başarı ancak birliktelikle hareket etmekle olur.

Yüksekova ilçemizin bu denli başarının yegâne temeli, takımın yönetim ile teknik heyet ve sporcularla birlikte çalışmaları ve tek hedef halinde kolektif bir şekilde çalışmalarından kaynaklanıyor.
Meşhur bir atasözümüz vardır. ’Birlikte kuvvet doğar’’ bu kuvvetle başarı mutlak gelir.
İşte Yüksekova Belediyespor bu birlikteliği sağlayarak, başarıdan başarıya koşuyor.
Yüksekova Belediyespor’a yaptıkları bu güzel birliktelik ve çalışmalarından dolayı Yüksekova Belediyespor yönetimini, teknik heyetini ve sporcularını yürekten kutluyorum.
Yüksekova Belediyespor erkek ve bayan futbol takımlarına başarılar dilerim. 
İnşallah hak ettikleri yere gelirler.

0c738848-0783-424e-87bc-8ac8e2f0a28c.jpg1367ab9a-97a7-4342-887f-946ea5ea7024.jpg

Bu yazı toplam 6426 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim