24 Nisan 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara27°C

YÜKSEKOVA KIRSALINDA 8 SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Yüksekova kırsalında 8 sığınak imha edildi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Sarıkaya ve Yediveren Köylerinin kırsal alanında icra edilen operasyon neticesinde 8 adet sığınak ve mevzi tespit edilerek kullanılamaz hale getirildi.

14 Mart 2019 Perşembe 15:47

Valilik tarafından yapılan açıklamada,"İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında;   
      
13.03.2019 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Sarıkaya ve Yediveren Köylerinin kırsal alanında icra edilen operasyon neticesinde 8 adet sığınak ve mevzi tespit edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir.  

Aynı operasyon kapsamında uygulanan yol kontrol faaliyetinde ise Türkiye topraklarına yasadışı yollarla giriş yaptığı belirlenen 3’ü İran ve 5’i Sierra Leone uyruklu toplam 8 şahıs yakalanmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi. Hakkarihabertv.com


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.