20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

ZEYLAN DOĞALGAZ ŞUBESİ HAKKARİ’DE AÇILDI

Zeylan doğalgaz şubesi Hakkari’de açıldı

Zeylan Mühendislik Doğalgaz A.Ş'nin İndirim ve taksitlendirme kampanyası devam ediyor.

07 Temmuz 2020 Salı 08:00

Mühendisler gözetiminde deneyimli elamanları ve zengin tesisat çeşitleri tesisat döşemenin güvenilir adresi olan Zeylan Mühendislik Doğalgaz A.Ş'nin İndirim ve taksitlendirme kampanyası devam ediyor.

Doğalgaz evlerimize girdiğinden bu yana hayatlarımıza da büyük rahatlık sağladı. Öyle ki kömür sobalarının ağır külfetinden kurtulmanın yanında çevre sağlığına olan katkısı ile de doğalgaz günümüzde hemen hemen her eve girdi.

Doğalgazın pek çok yararından bahsetmek mümkünken, doğalgaz tesisatı konusunun önemine de değinmek gerekir. Zeylan Mühendislik Doğalgaz A.Ş. Hakkari doğalgaz tesisatı alanında hizmet veren, aldığı her işi layığı ile yerine getirmenin yanı sıra tesisat konusunda da oldukça başarılı bir firmadır.

Doğalgaz Tesisatı ayrı bir özen gerektirir. Öyle ki küçük bir doğalgaz kaçağı bile canımızın, malımızın, ailemizin zarar görmesine neden olabilir. Gaz kaçakları oldukça korkutucu durumlar olmakla birlikte, iyi döşenmiş bir doğalgaz tesisatı ise ömürlük bir kullanım sunabilmektedir.

Tüm tesisat işleri profesyonellik gerektirir fakat doğalgaz tesisatı, ayrı bir uzmanlık dalı gerektirmektedir. Mutlaka emin ellere teslim edilmesi gerekir. Doğalgaz emin ellerde döşenir.

ADRES: Zeylan Mühendislik Doğalgaz A.Ş. Dağgöl Mahallesi Hakkari-Van Bulvarı Bedri Çallı Apartman Bina No: 34/3 Hakkari

İLETİŞİM: 0531 255 3538 Derviş Aydın

İLETİŞİM: 0532 642 0641 İmdat Zeylan

zeylan-1.jpgzeylan-2.jpg8-saniyelik.jpgcce578ae-e4a2-47d2-9beb-aaab9d9cbd1b.jpg

ilk kampanya tarihi: 30.06.2020 11:10

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.