• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Müdür Gür "Değişim, "ben" değil "biz" diyenlerle başlar

Müdür Gür "Değişim, "ben" değil "biz" diyenlerle başlar
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, eğitimde değişim, "ben" değil, "biz" diyenlerle başlar dedi.

Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda  I. Dönem Değerlendirme Toplantı Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü  Bilal Gür başkanlığındaki yapıldı.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canl, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahraman, İl- İlçe Şube Müdürleri ve Okul/Kurum Müdürleri katıldı.

Burada konuşan "Yeni eğitim-öğretim yılının başından  itibaren bugüne kadar hassas olan ve salgınla başlayan uzaktan eğitim sürecini yakından takip ettiğimde ve yürütülen bütün çalışmaları değerlendirdiğimizde, Yüksekova İlçemizde salgın döneminde eğitim camiamızın güzel işlere imza attıklarını hep beraber müşahede ettik dedi.

Her zaman amacımız, Hakkari'deki eğitimin başarısı, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha kaliteli yetiştirilmesi ki bu bizim asli görevimizdir diyen Müdür Gür," Bu süreçte önceliğimizin uzaktan eğitimle ilgili erişim engeli yaşayan öğrencilerin sıkıntılarının giderilmesiydi.

Bakanlığımızın destekleri ve Sayın Valimizin: “eğitim birinci önceliğimizdir.” diyerek eğitime verdiği önemle ve siz okul müdürlerimizin çabası, planlaması ve en önemlisi de öğretmenlerimizin fedakarca gayretleriyle bu işin üstesinden geldiğimize ve geleceğimize inanıyorum.

-Eğitimde değişim, "ben" değil, "biz" diyenlerle başlar.
  İlimizin eğitiminde de bir değişim, dönüşüm olacaksa Yüksekova’dan ve şu an burada bulunan ilçe milli eğitim müdürümüz ve ekibi, siz eğitim yöneticilerinin önderliğinde ve öğretmenlerimizin çabalarıyla olacaktır. “Her Ev Bir Okul” projesiyle hep beraber bunun startını verdik, eğitim malumunuz süreç ister, inşallah ileride bunun meyvelerini de göreceğiz.

Eğitim sistemimizde, okul müdürü okulun her şeyidir. Okuldaki başarı en önce idareden başlar. Yaptığım okul ziyaretlerimde okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek okulun durumunu bire bir yerinde görme imkânım oluyor.

Tüm yöneticilerimizin gayreti ile eğitim seviyesinde daha üst noktalara geleceğimize inanıyorum. Bizler de Sayın Valimizin: “eğitim birinci önceliğimdir.” sözünden hareketle eğitim camiası olarak İlimizin iyiliğine ve güzelliğine olan her şeyi birinci önceliğimize almamız lazım.

Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesi çerçevesinde, yapacağımız çalışmalar ve uygulamalar ile eğitimi daha iyi seviyelere getirme hedefimizi sürekli canlı tutmalıyız" dedi.

Müdür Gür, Tübitak Projeleri, öğrencilerin dönem sonu itibarıyla kazanımlarının takibinin yapılması ve dönem sonu iş- işlemleri hakkındaki gündem maddeleri istişare edilerek eğitim-öğretim adına çok önemli bir sorun yaşanmadan tamamlanan bir dönemin geçirilmesinde yaptıkları katkılar için okul/kurum müdürlerine teşekkür ederek, toplantı ve dilek- temennilerin ardından sona erdi. Hakkarihabertv.com

2-594.jpg3-454.jpg
 

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim