• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Müdür Gür, İlk Haftayı Değerlendirdi

Müdür Gür, İlk Haftayı Değerlendirdi
​Yüz yüze eğitimde, ilk haftanın değerlendirme toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür başkanlığında, il müdür yardımcısı, şube müdürleri ve eğitim yöneticileri ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.


  Toplantıda, Covid-19 tedbirleri, yüz yüze eğitim, DYK, okullarda hijyen, okulların genel durumu konularına değinildi. Müdür Gür, okulların açılış tarihinden bu yana genel bir değerlendirme bulunarak," Olumsuz bir durum olmadığını, süreci yakından takip ettiklerini ve Milli Eğitim Bakanlığı'mızın belirttiği algoritmaya göre hareket ettiklerini ifade ederek, "İlkokul, ortaokul ve liselerde iki, okul öncesi sınıflarda ise bir pozitif vaka çıktığında o sınıf karantinaya alınıyor. Bakanlığımız, illerden haftalık rapor isteyerek, Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içerisinde, süreci yakından takip ediyorlar," dedi.

Hakkari'deki yüksek aşı oranları ile en güvenli il olduğunu hatırlatan Gür: Velilerimiz rahat olsunlar. Şu anda olumsuz, tedirgin olunacak bir durum söz konusu değil. Süreci sürekli takip ediyor, okullardan bilgi alıyoruz," ifadelerini kullandı.

bilal-gur.jpeg

Okulların çocuklar için en güvenli yerdir. Velilerimizin de okul dışında önlemlere uymalarını bekliyoruz. Okul dışındaki yaşamda, anne babalar kurallara riayet ederse, okullarımızda da sıkıntı yaşamayız. Bu hassas dönemde hep birlikte belirli bir plan çerçevesinde uygulanması gereken kuralları ve talimatları yerinde ve zamanında uyguladığımız sürece yüz yüze eğitimi devam ettirebiliriz.

Valimiz Sayın İdris Akbıyık'ın himayelerinde, titiz bir çalışma ile ilimizde, eğitimin her kademesindeki okullarımızı, sağlıklı ve güvenli ortamlarda, eğitim ve öğretime açtık. Hakkari Eğitim Ailesi olarak öncelikle bu süreçte özverili çalışmalarından dolayı yönetici, öğretmen ve personellerimize, desteğini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum," dedi. Hakakrihabertv.com

bilal-gur-2.jpeg


 

Bu haber toplam 1092 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim