• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Müdür Gür'den 23 Nisan Mesajı

Müdür Gür'den 23 Nisan Mesajı
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayanlandı.

Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü vatan ufkunda gösterdiği gün olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanıyla, bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı daha sevinç ve coşkuyla kutluyoruz.

Bu yıl dünya ile birlikte mücadele ettiğimiz salgını sebebiyle, gönlümüzün istediği gibi çocuklarımızla kucaklaşamıyor, şenliklerimizi birlikte yapamıyor olmanın burukluğunu yaşıyor olsak da, çocuklarımızın evlerinde anne, baba ve kardeşleriyle birlikte 23 Nisan’ın ruhuna uygun nice güzellikler inşa ettiklerine tüm kalbimle inanıyorum.

Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, zamanın tüm egemen güçlerine karşı emsali görülmemiş bir mücadele vererek küllerinden yeniden doğuşun destanını yazmış, bunu da 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisini Ankara’da açarak tüm dünyaya ilan etmiştir.

Yüce Meclisimiz, geçmişte nasıl ki bu ülkenin istiklalini sağlamış ve istikbalini yeşertmişse, bugünden sonra da demokrasimizin, milli irademizin sönmeyen meşalesi ve milletimizin umut kaynağı olarak, yarınlarımızı aydınlatmaya devam edecektir.

Sevgili çocuklar;

Milletimizin bağımsızlık ruhunun bir kez daha tecelli ettiği ve tarihe şerefle yazıldığı bugünün, bayram olarak ilan edilmiş olması, size verilen değerin en büyük kanıtıdır. Sizler, aydınlık yarınlarımızın güvencesi, umhuriyetimizin ve demokrasimizin asil varislerisiniz.

İnanıyorum ki, başarılarla yürüyeceksiniz uygarlığın ve barışın ışıklı, aydınlık yolunda ve her biriniz, yüreğinizdeki sevgiyle, inanç ve kararlılıkla, bu büyük devleti sonsuza kadar payidar kılacaksınız.

Yolunuz aydınlık, yüreğiniz insan sevgisiyle dolsun.Hepinizi umutla bakan gözlerinizden,sıcacık yüreklerinizden öpüyorum...

Bu duygu  ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bağımsızlık ve egemenliğimizin kazanılmasında canlarını seve seve feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken,siz sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" nı kutluyor,  millet olarak sağlık ve huzur dolu nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum. 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

     BİLAL GÜR

Bu haber toplam 1132 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim