• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Müdür Gür'den YKS mesajı

Müdür Gür'den YKS mesajı
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'den YKS mesajı
 
Eğitim- öğretim hayatınızdaki on iki yıllık maratonun ardından, geleceğinizi belirleyecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na tüm hazırlıklarınızı tamamlayarak ve yapılması gerekenlerin hepsini yaptığınıza inanarak sınava gireceksiniz.
 
En büyük gücünüz de buradan geliyor.
Başarı yolunda size en büyük katkının kendinize duyduğunuz güvenden geleceğini unutmayınız. Sizlerin hayatınızda yeni kapılar açacak Yükseköğretim Kurumlar Sınavı, elbette önemli bir sınav; ancak hiçbir şey sizlerin sağlığı ve mutluluğu kadar önemli değil. Sonuç ne olursa olsun, önünüzde sürprizler ve güzelliklerle dolu uzun bir yolun sizleri beklediğini unutmayın. Hepinize can-ı gönülden başarılar diliyor, gönlünüzden geçen yükseköğretim kurumlarına yerleşmenizi temenni ediyorum.
 
Değerli Velilerimiz;  
Sayın Bakanımızın dediği gibi “Her öğrenci bir sınav kağıdından, işaretlediği bir optik formdan, en nihayetinde aldığı sınav sonucundan çok daha fazlasıdır.” 
 
Çocuklarınızın başarısı için doğduğu günden bu yana birçok fedakârlıkta bulundunuz, bulunuyorsunuz da. Onların başarısını görmek elbette ki hakkınızdır. Onlara her daim ne kadar değerli olduklarını, sınav sonucu nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, hiçbir sınavın onların değerini belirlemeyeceğini hissettirmelisiniz. Sınav günü olduğu gibi sınavdan sonra da desteğinizi ve şefkatinizi esirgemeyiniz. 
 
Saygıdeğer Meslektaşlarım; 
Öğrencilerimizin anne ve babalarından sonra en büyük destekçileri sizlersiniz.Elde edecekleri her türlü başarıda şüphesiz ki sizlerin önemi yadsınamayacak kadar fazladır. Öğrencilerimize, başta doğru, iyi ve güzel olanı anlatarak, eğitim hayatları boyunca sağladığınız desteklerinizden ve fedakârlıklarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.
 Geleceğimizi emanet edeceğimiz siz kıymetli öğrencilerimize, YKS Sınavı'nda zihin açıklığı ve başarılar diliyorum.
HAKKARİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİLAL GÜR
Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim