• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Müdür Kaya ve Vanlı'dan Çukurca'ya ziyaret

Müdür Kaya ve Vanlı'dan Çukurca'ya ziyaret
Hakkari Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler (AÇSH) İl Müdürü H. Salih Kaya, SGK İl Müdürü Nail Vanlı ve beraberindekiler Hakkari’nin Çukurca ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili  Temel Aşca’yı makamında ziyaret eden Kaya ve Vanlı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının İl Müdürlüklerinin ilçedeki çalışmalarını birlikte değerlendirilerek, verilen hizmetler ve kurumsal büyüklükler hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ayca  ise,  son zamanlarda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen değişime dikkati çekerek, toplumun tüm kesimini ilgilendirdiği için gündemin her zaman birinci sırasında yer aldığın söyledi.

Müdür Kaya ve Vanlı,  İlçe Kaymakamı ile birlikte yeni yapılan Aile Destek Merkezi (ADEM) binasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldılar. Daha sonra ADEM’ de çalışanlarla birlikte organize edilen pikniğe İlçe Kaymakamı ile birlikte katılım sağladılar.

Müdür Kaya, ASDEP Personeli ile birlikte Evde Bakım Hizmet Modelinden faydalanan engelli vatandaşı evinde ziyaret ettiler. Engelli vatandaşa çikolata takdim edilerek, bir süre sohbet ettiler.

Hakkari  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü H. Salih Kaya, “Devletimizin Sosyal Devlet ilkesi gereği her zaman olduğu gibi bundan sonra da daima engellilerin yanında olacağını ve kendilerine her türlü desteği vereceklerinden emin olmaları gerektiğini ifade ederek, ailenin de engellisine bu yönde çok iyi bakması gerektiğini söyledi.

Evde Bakım Hizmet Modelinde faydalanan yaşlılardan Mahfuz Akyüz’ü evinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler. 

Müdür Kaya ve beraberindekiler 27.11.1996 tarihinde Gazi olan Nurullah Ertunç  ve  23.02.2008 tarihinde Şehit olan  Güvenlik Köy Korucusu  Ashet Şene’nin ailesini ziyaret ettiler.

Müdür Kaya, SGK İl Müdürü ve Çukurca SYDV Müdürü ile beraberindeki ASDEP Personeli bir süre aile bireyleriyle sohbet edip sıkıntılarını dinlediler.

Müdür Kaya, ziyaret esnasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk ve Sayın Valimiz İdris Akbıyık’ı selamlarını getirdiklerini söyleyerek,” Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden biridir.

Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda biz her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi, evlerine konuk olan kurum müdürleri ve beraberindeki  ASDEP Personeline teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

resim1-001.jpgresim2-001.jpgthumbnail_resim4.jpgresim3-001.jpg


 

Bu haber toplam 2749 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim