• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Müdür Kurtaran'dan öğretmenlere yarıyıl mesajı

Müdür Kurtaran'dan öğretmenlere  yarıyıl mesajı
Hakkari Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, yarıyıl tatiline giren öğretmenlere sosyal paylaşım sitelerindeki mesajlarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonuna girildiğini belirten Kurtaran, dönem boyunca göstermiş oldukları özverili çalışma, yakın ilgi ve sabırdan dolayı öğretmenlere teşekkür ederek, huzurlu ve yararlı bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni etti.

Kurtaran, “Yoğun geçen eğitim öğretim faaliyetlerinden dolayı yeterince takip edemediğimiz bilimsel yenilikler başta olmak üzere, özellikle bakanlığımızın mesleğimiz ile ilgili başlattığı proje ve yayınları da yarıyıl tatili boyunca takip edip inceleme fırsatını oluşturmalıyız. Bakanlığımızın kamuoyuyla paylaştığı üzere bu tatil döneminde çocuklarımıza ödev verilmeyecektir” dedi.

SOSYAL MEDYA'DAKİ MESAJLARINIZA DİKKAT EDİN

Müdür Kurtaran, facebook, twitter, whatsapp, instagram gibi sosyal medya hesabı olan öğretmenlerin paylaştıkları mesaj ve içerikleri titizlikle incelemeleri ve kontrol etmeleri uyarısında da bulunarak, “Öğretmenlik mesleği ve vakarına uygun olmayan,

milli ve manevi değerlerimizle uyuşmayan, toplumsal huzur ve barışı zedeleyecek mesaj ve içeriklerin yaygınlaştığı bir ortamda öğretmenlerimizin hesaplarını sürekli kontrol altında bulundurmaları büyük bir önem taşımaktadır.

Öğrencilerimizin, velilerinin ve toplumun her kesiminden insanların, bizleri gerek günlük yaşantımızda gerekse de sosyal medyada takip ettiklerini göz önünde bulundurarak; devlet memurunun itibar ve güven duygusunu sarsacak nitelikteki davranışlardan uzak durmak,

milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerler çerçevesinde, mesleğimiz ile ilgili eğitim muhtevalı ve faydalı olabilecek içeriklerin paylaşılması önem arz etmektedir.

Eğitim camiasının içerisinde yer alan her meslektaşımızın örnek olma, kamu yararı, görev bilinci, tarafsızlık, sadakat, mesleki etik gibi değerler çerçevesinde hareket ederek toplumsal barışa,

kardeşliğe ve huzur ortamına destek çıkacaklarına dair duyduğumuz güvenle tüm meslektaşlarımızın aileleri ile beraber mutlu, verimli ve huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni ederim” diye konuştu. İHA

Bu haber toplam 3980 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim