• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Necip Atay kimdir?

Necip Atay kimdir?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclis Üyesi Necip Atay

CHP birinci sıra il genel meclis üyesi adayı Necip Atay, 1956 Hakkari merkez doğumlu Selim Atay’ın oğlu, eski Belediye Başkanı Sait Atay’ın yeğeni,  İl Özel İdaresi eski il Müdürü Basri Atay’ın kardeşi ve il özel idareden emekli memur evli ve 4 çocuk babasıdır.

Değerli Hakkarili hemşerilerim Cumhuriyet Halk Partisinin Hakkari İl Genel Meclis adayı olarak sizleri en kalbi duygularım ile sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bildiğiniz gibi 31 mart 2019 da ülke olarak yerel seçimlere gideceğiz. Ancak hepinizin bildiği ve gördüğü üzere yerel seçim çalışmaları adeta bir genel seçim havasında geçmektedir.

Sadece bu örnek bile toplumun 16 yıllık mevcut Ak Parti politikalarından bıktığını göstergesidir.  Toplumu ayrıştıran kendine oy vereni makbul görüp oy vermeyene her türlü hakareti itibarsızlaştırmayı reva gören siyaset anlayışı toplumda rahatsızlık oluşturduğu gibi siyasetin seviyesini de düşürmektedir.

31 Martta yapılacak yerel seçimlerin ülkemize Hakkarimize barış, demokrasi ve mutluluk getirmesini diliyoruz. İl genel meclisleri sağlık, eğitim, ulaşım, kültür, sanat ve spor gibi hayati konuların ele alındığı sorunların tespit edildiği ve çözüme kavuştuğu bu hizmetlere ilişkin bütçe faaliyetlerinin olduğu ilin meclisleridir.

En önemlisi de il genel meclisleri yerel demokrasilerin gelişip pekişmesini sağlayan bir öneme sahiptir. Ancak maalesef bu güne kadar il genel meclis seçimleri belediye seçimlerinin gölgesinde bırakılarak hak ettiği önemi görmemiştir.

Böylesi önemli bir işleve sahip olan il genel meclislerini tek partili tek sesli bir hale getirmemek gerekmektedir. Bu açıdan Cumhuriyet Halk Partisinin genel meclis üyesi olarak böylesi önemli bir göreve talibim. Uzun yıllar il özel idaresinde çalışmış olmamın vermiş olduğu deneyimle memleketim için özveri ile çalışacağımı önemle belirtebilirim.

Seçildiğim taktirde il genel meclisinde parti farklılıklarını bir tarafa bırakıp kadim kent olan Hakkarimiz için canla başla çalışacağıma ilimizle ilgili tüm önemli kararlar aşamasında partim olan CHP İl Başkanlığı aracılığıyla tüm halkımızın görüşlerini alacağıma partimizin ayrıştıran değil birleştiren ülkesi çerçevesinde ilimizdeki tüm sivil toplum örgütleri, muhtarları, kanaat önderleri, meslek odaları ile istişarelerde bulunarak ortak bir aklı yakalama çalışması yürüteceğime söz veriyorum.

Tüm hemşerilerimi kent sakinlerini sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

GELECEK BİZİZ, BİZ GELECEĞİZ

                 NECİP ATAY

1.SIRA CHP HAKKARİ İL GENEL MECLİS ADAYnecip-atay-1.jpg

28.03.2019 11:47

Bu haber toplam 4970 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim