• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 25 °C

O Amerika denilen şeytan

O Amerika denilen şeytan
Televizyon sunucusu Gazeteci Ikbal Gürpınar, ülkemize diz çöktürmeye çalışan Amerika’ya ve Türk lirasını Amerikan dolarına çevirenlere ateş püskürdü. Hakkarihabertv. com ülkemize sahip çıkmak adına haberi siz değerli okuyucularımız için derledi.

Televizyon sunucusu Gazeteci Ikbal Gürpınar,"Duyduk ki döviz bürolarında Türk lirasını alıp döviz daha da yükselecek miş deyip dolara yatıranlar varmış.

Onlara seslenmek istiyorum. Siz vatan hainisiniz eğer bu ülkenin batışı umurunuzda değilse o aldığınız dolar ve yürolarını sizi kurtaracağınızı zan ediyorsanız aptalsınız.

Çünkü o cebinizdeki paralar eğer dolar daha yükselmeye devam ederse ülke batarsa ne işinize yarayacak soruyorum size.

Bu 15 Temmuzda başaramadıklarını, seçimlerde başaramadıklarını ve bizleri ekonomik olarak batırmak isteyenlerin bir göstergesidir ve bir savaştır arkadaşlar. Bu savaşa hep beraber dur diyeceğiz. Asla yabancıların malını kullanmayacağız ve Allahın izni ile üreteceğiz.



Şuanda moralimizi çok yüksek tutalım. Üzülmek umutsuzluğa düşmek bize yakışmaz. Onlara göre biz 15 Temmuz ve 17 Aralık ve Gazi olaylarında bitmiştik. Allah’tan büyük değil hiç kimse Allahu ekber Müslüman vatanını sever ve her şeyden önce vatanına sahip çıkar.

Türk lirasını dolara çevirenler Çanakkale’deki kurtuluş mücadelesindeki ve 15 Temmuz’daki şehitlerin kanını, babacım diyemeyen şehit çocukların intikamı alır sizi. Allah muhafaza lütfen herkes aklını başına devşirsin birlik olma zamanıdır.

O Amerika denilen Şeytan inşallah sonunun geldiğini biliyor. Oradaki siyahî gençlerden harekete geçmelerini bekliyorum. Kızılderililere yapmadıklarını bırakmadı Amerika gittiler adamların ülkelerini ele geçirdiler. Öldürdüler katlettiler onları geride kalanları ise uyuşturucu bağımlısı yaptılar tıpkı Avusturya’da yaptıkları gibi.

Amerika nereye gittiyse kan götürdü. Sözde özgürlük ve refah götürdü. Bize Amerika’nın refaha kavuşturduğu tek bir ülke gösterin Allah aşkına.

Onlar bizi de Irak ve Suriye’ye benzetmek istiyorlar. İsrail ile kol kolalar Ya kahhar Amerika ya kahhar İsrail hiç biri Allah’tan büyük değil. Güzelim ülkemiz Türkiye’ye sahip çıkalım…Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 3699 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim