• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Öğretmenlere proje hazırlama eğitimi

Öğretmenlere proje hazırlama eğitimi
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentte görev yapan öğretmenlere yönelik proje hazırlama eğitimi verilmeye başlandı.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Teknik Destek Programı kapsamında kentteki değişik okullarda görevli 20 öğretmene Hakkari AR-GE (Araştırma ve Geliştirme) Altyapısının Geliştirilmesi Projesi çerçevesinde proje hazırlama teknikleri konusunda eğitim verilmeye başlandı.

14-17 Aralık 2014 tarihleri arasında Öğretmenler Evi'nde verilmeye başlanan eğitimin açılışına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenlere yönelik hazırlanan proje döngü eğitimine başlandığını söyledi.

"Proje işi, Türkiye'de son yıllarda herkesin ilgi duyduğu bir iş. Proje, işi planlı yapmak demek olduğunu ifade eden Kurtaran inşallah bundan sonra daha programlı, projeye dayalı, eğitim işinde öncelikli ve herkesin fayda görebileceği iyi ve güzel projeler hazırlayacağız. Buda burada ilk eğitimi alan sizlerle inşallah olacak dedi.

Kurtaran,” Bizim 3 bin 500 öğretmenimiz var. İnşallah sizin buradaki bu eğitiminiz 3 bin 500 öğretmeninde azamisine ulaşacak şekilde fayda sağlayacaktır. Bizim buradaki asıl gayemiz öğrencilerimiz için iyi bir eğitim, iyi bir gelecek hazırlamaktır. Bütün bu eğitimlerin amacı öğrenciye dönüktür.

Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Beşeri, Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörlüğü’nden buraya gelen proje uzmanı Ahmet Katıksız'a teşekkür ediyorum. Yurtiçi ve yurt dışında eğitimler veren ve konusunda deneyimli olan Ahmet Katıksız, 4 gün boyunca sizlere proje hazırlama konusunda eğitim verecektir. Ayrıca bu projede bize destek olan DAKA yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada DAKA ile işbirliği içerisinde eğitime dönük projelerimiz olacaktır" şeklinde konuştu. 

Daha sonra Kalkınma Bakanlığı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Beşeri, Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörlüğü’nden gelen proje uzmanı Ahmet Katıksız, öğretmenlere proje hazırlama teknikleri konusunda eğitim vermeye başladı. Hakkarihabertv.com

milli-egitim-toplanti-1.jpg

Bu haber toplam 3943 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim