• BIST 9524.59
  • Altın 2489.865
  • Dolar 32.5201
  • Euro 34.7225
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

Öğretmenlere yeni yıl jesti

Öğretmenlere yeni yıl jesti
Hakkari 23 Nisan İlk ve Ortaokulu'nun , Okul Aile Birliği Başkan ve üyeleri, okulun idareci ve öğretmenlerine yeni yıl hediyesi jesti yaptı.
Hakkari Merkez 23 Nisan İlk ve ortaokulu'nun , Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Çelebioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Ayfer Aydın, Behçet Dalmaz, Nurten Ertuş, Aydın Akbaş ve Fahri Kanat, kendi imkanlarıyla aldıkları çeşitli hediyeleri okuldaki öğretmenlere yeni yıl hediyesi olarak verdiler.
 
Okuldaki öğretmenlerle , öğretmenler odasında bir araya gelen Okul Aile Birliği Yönetimi, okuldaki 65  bay ve bayan öğretmene yılbaşı hediyesi verdi. İlk kez Okul Aile Birliğinden  yılbaşı hediyesi alan öğretmenler, daha sonra kendileri için hazırlanan tatlı ve içecekleri ikramlarını yediler.
 
23 Nisan İlk ve Ortaokulu Müdürü Sabah Saklı, yeni yılda okulundaki öğretmen ve idarecileri unutmayıp çeşitli hediyeler veren okul Aile Birliği yönetimine bu jestlerinden dolayı teşekkür etti.
 
Saklı," Okul Aile Birliği yönetimimizin bu ziyareti  öğretmenlerin moral ve motavasyonu açısından güzel bir şey.23 İlk ve ortaokulu  öğrencisi, velisi ve öğretmenleriyle çok başarılı ve örnek bir okuldur. Böylelikle velilerin öğretmenlerin yanında olduğunu görmek de bizleri ayrıca mutlu ediyor. Tüm öğretmenlerin , yeni yıllarını kutluyorum. 
 
23 Nisan İlk ve Ortoukulu Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Çelebioğlu ise, okul Aile Birliği olarak her zaman öğretmenlerin yanında olacaklarını, öğretmenlerin motivasyonunu sağlamak okuldaki velilerin görevi olduğunu söyledi.
 
Çelebioğlu," Bu vesileyle yeni yılda öğretmenlerimizi yalnız olmadıklarını buradan yönetimim adına belirtmek istiyorum. Bizler okuldaki fiziki ve diğer sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunun yanı sıra öğretmenlerimizle zaman zaman bir araya gelip onların sıkıntılarını da dinleyeceğiz. Okul Aile Birliği olarak 23 Nisan ilk ve Orta okulundaki bütün öğretmen ve idarecilerimizin yeni yıllarını kutluyorum."diye konuştu. Hakkarihabertv.com
 
okul-aile-birligi-1.jpg
 
okul-aile-birligi-2.jpg
 
okul-aile-birligi-3.jpg
 
okul-aile-birligi-4.jpg
 
okul-aile-birligi-5.jpg
 
okul-aile-birligi-6.jpg
 
 
 
Bu haber toplam 4061 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim