• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

ÖNDER’den üniversite öğrencilerine kitap jesti

ÖNDER’den üniversite öğrencilerine kitap jesti
Hakkari Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde başlatılan eğitim seferberliği ile üniversite sınavlarına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine Hakkari ÖNDER İmam Hatipler Derneğinin katkılarıyla kitap yardımı yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen kitap dağıtım törenine Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Müdür Yardımcısı Ali Korkmaz, Hakkari ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Adil Demir, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından Hakkari Anadolu Lisesi Müdürü Beybun Gür tarafından başarının yolları ile ilgili bir sunum yaparak öğrencilere detaylı bilgiler verdi.

 Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ise, bizim bir amacımız ve bir gayemiz var sizleri geleceğe ve ileriye en iyi şekilde hazırlamaktır dedi.

Hakkari ÖNDER İmam Hatipler Derneği Başkanı Adil Demir’de geleceğimizin göz nuru olan gençlere Önder imam Hatipliler Derneği olarak Hakkari’de 4 yıla aşkındır hizmet verdiklerini söyledi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Demir,” Derneğimizin en büyük faaliyetlerinden biride LGS ve YKS'ye hazırlanan gençlerimize ücretsiz kaynak kitap dağıtmasıdır. Biz Hakkari Önder olarak her yıl ilimize sunmuş olduğumuz kaynak desteğini bu yılda İl Milli Eğitim Müdürü sayın Bilal Gür’ün girişimleri ile devam ettirdik.

Müdür  Gür’nün büyük çabaları neticesinde bu yılda Önder olarak gençlerimize 3 bin 470 set kitap desteğinde bulunduk. Temennimiz bu desteğimizin gençlerimiz tarafından sarf edecekleri gayretler ile iyi bir lise ve iyi bir Üniversiteye yerleşmeleridir.

Özellikle bu anlamlı desteğin miheri olan Önder Genel Merkezimize Eksen yayıncılığa İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi. Program üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap dağıtımı ile suna erdi. Haber: Feyzullah Taş

onder.jpgonder-4.jpg

 

onder-2-001.jpgonder-2.jpg

Bu haber toplam 3420 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim