• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Online Spor Kursları Büyük İlgi Görüyor

Online Spor Kursları Büyük İlgi Görüyor
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Covid-19 salgını nedeniyle evlerinde sosyal izolasyonu yakalayamayan vatandaşlar için başlattığı "Online Spor Kursları" büyük ilgi görüyor.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün korona virüs nedeniyle haftanın 7 günü,13;30 ila 16;30 saatleri arasında başlattığı "Online Spor Kursları" büyük ilgi görüyor.

Kuruma ait Youtube hesabı (Hakkari GSİM) üzerinden canlı yayınlarla herkesi harekete geçiren antrenör ve eğitimciler, SağlıklıBeslenme, Pilates, Zumba, Fitness, Kor Çalışmaları, Muay Thai, Halk Dansları, Bağımlılıkla Mücadele, Resim, Bağlama, Gitar, Dini İlimler, Akıl Oyunları,Drama ve Aile İçi İletişim eğitimleri veriyor.

 Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Evlerinde vakit geçirenlerin sağlığını koruması için fiziksel aktivite içeren videoların büyük ilgi gördüğünü anımsatarak, amaçlarının her gün daha fazla katılımcı ile evde kalan herkesin hareket etmesini sağlamak olduğunu söyledi .

 Yıldırım," Dünyada ve ülkemizde görülen korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle insanlar evlerinden çıkmayıp, sosyal izolasyon sağlamak zorunda kaldılar, İnsanların evlerinde olsalar bile hareketsiz kalmamaları için gerek bakanlık olarak gerekse müdürlük olarak elimizdengelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu çabalarımızdan biri de onlinekurslarımızdır.

Antrenörlerimiz ve eğitmenlerimiz eşliğinde Youtube (HakkariGSİM) kanalımız üzerinden; Sağlıklı Beslenme, Pilates, Zumba, Fitness, KorÇalışmaları, Muay Thai, Halk Dansları, Bağımlılıkla Mücadele, Resim, Bağlama,Gitar, Dini İlimler, Akıl Oyunları, Drama, Aile İçi İletişim Eğitimleri vermeyiplanlıyoruz.

Bu eğitimlerle bir nebze de olsa vatandaşlarımızın evdekiyaşamlarına hareketlilik kazandırıp aktif olmalarını sağlayacağız.

Şuanda ülkeolarak covid-19 ile verdiğimiz mücadele gayet iyi gitmekte. İnşallah en yakınzamanda bütün halkımız ve sporcularımız sağlıklarına kavuşurlar. Şimdilik evdekalalım ama hareketsiz kalmayalım. Yakın dönemde yaşamayı arzu ettiğimiz güzelgünlerde spor tesislerimizde her kesi ağırlamaktan mutluluk duyacağız" diye konuştu. İHA

httpsphotofunia.comtrcategoriesvalentines_day-017.jpg

 

Bu haber toplam 1714 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim