• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Örnek futbolcu,örnek kişilik..

Murat Taş

Adı Fahri Soyadı Güldal, Mesleği Beden eğitimi öğretmeni, içinde spor aşkı olan genç ve yetenekli bir eğitmen.

Ayrıca iyi bir sporcu futbolu seven gençlerle birlikte olmayı seven gençlere ve çocuklara destek verdiğinde, Dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyleyen nadide bir kişilik.

Evet, tüm Hakkâri ve Hakkârili sporseverlerin sevdiği değer verdiği kardeşim Fahri Güldal’dan azda olsa bahsetmek istiyorum.                                                                                            

Fahri hoca Hakkâri gençlik merkezi müdürlüğü görevini yapmaktadır. Beden eğitimi Öğretmenliğin yanında sportif faaliyetlere önem veren biri, futbol, voleybol, kayak vb spor dallarında aktif olarak faaliyet yapmaktadır.

Sportif faaliyetlerin yanında Hakkârili gençlerle bizzat ilgilenip onlara ağabeylik yapan biri, Fahri hoca bütün spor dallarının aşığı tam bir spor sevdalısı ama futbol onun için biraz da ön planda çocukluk yaşında şimdiye kadar Hakkâri futbolunun içinde ilerlemiş yaşına rağmen bu sevdasından vazgeçemiyor.

Kendisine sorduğumda bana ben sporun tüm dallarını seviyorum ama futbol benim için bir aşktır.

Ben sporun tüm dallarında gençlere hizmet etmek istiyorum. Onlara katkı sunmak onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimdeki tüm imkânlarımı seferber ediyorum.

Benim tek amacım Hakkâri’de iyi bireyler ve iyi sporcular yetiştirmektir. Futbol sahalarında gençlerle top oynarken büyük bir keyif alıyorum.

Çocuklar ve gençler bana hocam sen bizim yanımızda olunca kendimizi güvende hissediyor ve bize ekstradan enerji veriyorsun.

Gençlerin bu davranışları beni mutlu ediyor.

Fahri hocayı yıllardır tanırım kendini Hakkâri spora ve futboluna adamış biri bazen cebindeki son kuruşu bile gençlerle paylaşa biliyor, gençler mutlu olunca oda mutlu oluyor.

Fahri hocanın bu davranışı ve spora olan aşkından dolayı yürekten kutlarım.

Ne mutlu ki bizim böyle değerli öğretmenlerimiz ve sporcularımız var bu vesileyle Fahri hocamıza Hakkâri sporuna ve futboluna yaptığı katkılar ve desteğinden dolayı şükranlarımızı sunarız.

İnşallah Fahri Hoca gibi kişilikler her daim Hakkâri sporunda var olurlar.

1-28.jpg21-3.jpg7-16.jpg8-12.jpg

 

Bu yazı toplam 7575 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim