• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Otluca çörek halktan tam not aldı

Otluca çörek halktan tam not aldı
Hakkari’de hizmete giren Otluca Çörek ve Lavaş Ekmeği” adlı işyeri halktan tam not aldı.

Hakkari yöresinde zahmetli bir iş olduğu için sadece Bayram ve özel günlerde sofralarımızı süsleyen Hakkari yöresine has buğday onu ile yapılan çörekler (Kade)’nin bir telefonla evlere servis edilmesi vatandaşları sevindirdi.

Bayramlarda ve özel günlerde birçok kadın yapılışı uzun ve yorucu olan yöreye has çörekleri nasıl pişireceği endişesi yaşarken bir süre önce hizmete giren Otluca Çörek ve Lavaş Ekmeği adlı iş yeri bu hizmeti yöre halkının ayağına getirdi.

DÜĞÜN SAĞDIÇLARINA MÜJDE

Düğün törenlerinde sağdıçlık yapanlar kahvaltı sofrasının vaaz geçilmezi olan çörekleri hanımlara pişirmek için artık kara kara düşünmelerine gerek yok. Sağdıçlar Otluca Çörek ve Lavaş adlı işyerini arayarak hemen sipariş verebilirler.

YÖRE HALKINDAN TAM NOT ALDI

Hizmete girdiği günden bu güne kadar yöre halkına hizmetin en iyisini veren Sağdıçlar Otluca Çörek ve Lavaş adlı işyeri vatandaşlardan tam not aldı.

Vatandaşlar,” Yeni açılan işyeri yöremizin geleneğini yaşatıyor. Yöreye has çörekle sadece düğün törenleri ve özel günlerde soframıza geliyordu.

Bu çörekleri tatmak için bayram günlerini bekliyorduk. Ancak Otluca Çörek ve Lavaş adlı işyeri bu hizmeti ayağımıza kadar getirdi. Ev hanımlarının artık tandır başına geçmelerine gerek kalmadı. Has buğday unu ile üretilen çörekleri soframızda bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İşyeri sahipleri Salih ve Ali Artuş ise  lavaş ekmeğini 75 kuruş, çöreklerin ise 1,5 kuruşa sattıklarını belirterek, 24 saat açık olan işyerlerinde verilen siparişlerin servisle teslim edildiğini söyledi.

 Düğün töreninde sağdıçlık yapanların artık rahatlıkla çörek siparişi verebileceklerini ifade eden Ertuş, sağdıçlardan sipariş bekliyoruz dedi.

OTLUCA ÇÖREK VE LAVAŞ EKMEĞİ

ADRES: Gazi Mahallesi Hacı İbrahim Şen Camii yanı

Siparişleriniz servisle adrese teslim edilir

7 gün 24 saat halkın hizmetindeyiz

Yüksekovalı vatandaşlarımıza indirimlerimiz var

GSM: Salih Ertuş: 0545 358 6772


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


 

Bu haber toplam 6263 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim