• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Özbek, adaletli davranmaya söz veriyorum!

Özbek, adaletli davranmaya söz veriyorum!
Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari 7. Olağan Kongresinde Başkan seçilen Abdulmuttalip Özbek, adaletli davranmaya söz veriyorum dedi.

AK Parti Hakkari 7. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir'den canlı bağlantıyla katıldığı programla start verdi.

Hakkari Kapalı Spor Salonu'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, bütün dava arkadaşlarına teşekkür ederek, herkesin kendisine hakkını helal etmesini istedi.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, ise bir dava hareketinin neferleri olduklarını, bu davanın neferleri olarak Türkiye'nin yarınlarını daha aydınlık hale getirmek için uğraş verdiklerini söyledi.
İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek de göreve layık gördükleri için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezine teşekkür etti. AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar herkesle gönül bağı kuran bir parti olduğunu dile getiren Özbek, "AK Parti Edirne'den Hakkari'ye Türkiye'nin her yerinde taş üstüne taş koyan, her insana dokunmuş bir partidir. Bir emanet devralıyorum. Bu emaneti teslim alırken herkese adaletli ve hakkaniyetli davranacağımıza söz veriyorum. Teşkilatlarımızla tüm Hakkari halkının hizmetinde olacağız." diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantısı ile Hakkari Ak Parti yeni yönetimi ile eski dönem eski milletvekili ve Parti başkanlarının isimlerini sıralayarak selam gönderdi. Cumhur Başkanı Erdoğan, MHP Hakkari İl Başkanımız Fatih Özbek’te burada dedi ve selam gönderdi.

Kongreye  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı A. İhsan yavuzoğlu, Ak Parti eski Oönem Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Ayalan, Ak Parti Koordinatörü Alaattin Parlak, MKYK üyesi Hatice Merve Tatar, Van İl Başkanı Kayahan Türkmenoğlu, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek,  Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, Kadın Kolları Başkanı Münavver Ertuş, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter,

 iş insanı Teoman Zeydan, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Hakkari Eski Milletvekili Hakkı Töre, AK Parti Van İl Başkanı Kayahan Türkmenoğlu, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Beleye Başkanı İsmail Demirci,


TÜM FOTOĞRALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Büyükçiftlik Belediye Beleye Başkanı Rüştü Zeydan, Hakkari eski dönem Hakkari Ak Parti İl Başkanları, Osman Kızılban, Mehmet Ertuş, Av. Abdülmecit Tarhan, Nurettin Fırat Hakkari’nin il ve ilçelerinden kanaat önderleri, belde belediye başkanları, STK temsilcileri,  şehit ve gazi dernek başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.  Yapılan seçimlerde Hakkari Abdulmuttalip Özbek, Hakkari il başkanı seçildi. Haber: Feyzullah Taş

 

Bu haber toplam 5579 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim