• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Özbek'ten 15 öğrenciye tablet desteği

Özbek'ten 15 öğrenciye tablet desteği
Bir süre önce Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı görevine seçilen ve kentte gençler ile bir araya gelen Abdulmuttalip Özbek öğrencilere hediye etti.

22 Şubat tarihinde gerçekleştirilen Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) 7. Olağan Kongresinde Hakkari İl Başkanlığına seçilen Abdülmuttalip Özbek kongreden sonra gençler ile bir araya gelmişti.

Gençlerin Hakkari ile ilgili ön plan temel taleplerinin istihdam, eğitim, sağlık ve alt yapı olduğunu belirten İl Başkanı Özbek bu kapsamda tablet talep eden bazı gençlere talep verdiklerini söyledi.

Kente yaşayan gençler sorun ve taleplerini dinleyen Özbek, özellikle öğrencilerin tablet sorunu yaşadığını dile getirdi.
Ak Parti Hakkari İl Başkanlığında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Özbek ihtiyaç sahibi 15 öğrenciye tablet hediye etti.
Tablet dağıtımında gazetecilere açıklamada bulunan Başkan Özbek, daha önce gençlerle toplantı düzenlediklerini ve kentte yaşayan gençlerin fikirlerini dinlemek istediğini söyledi.
Gençlerin fikirlerini kendileri için değerli olduğunu ifade eden Başkan Özbek şunları kaydetti.

'' Gençlerimiz geldi bizi dinledi. Biz onları dinledik ve çok güzel taleplerden bulundular. Bu taleplerden bir tanesinde tablet isteğiydi. Bu kardeşlerimiz o ortamda bizim tabletimiz yok ve tablet istiyoruz dediler. Bizde bu çocuklara tablet temin ettik. Sadece bu tablet dağıtımı ile kalmadı toplantıda gençlerimizin çok kıymetli fikirleri oldu.

Çevre, sosyal faaliyetlerle, eğitim ,sağlıkla ve Hakkari ile ilgili çok değerli fikirleri oldu. Bu fikirleri kamuoyu ile paylaşacağım. Gençlerimiz neler istiyor, biz neler yaptık ve şimdi neredeyiz ve bundan sonra yapmamız gerekenler nelerdir. Bunların hepsini sizlerle paylaşacağız.

Çok net ve şeffaf davranacağız. İnşallah bu desteklerin devamı da gelir. Bizim kapımız sadece gençlere değil bütün Hakkari halkına kapımız açık. Sorunlarımızı ve taleplerimizi oturarak ve konuşarak hal edebileceğimize inanıyoruz.

Ben bu gençlere başarılar diliyorum. bu Çalışmanın bir örneğini Yüksekova'da gerçekleştirdik. ticaret odası başkanı, esnaf odası başkanı ile bir araya geldik. Orada esnafımızla da bir araya geleceğiz. Niyetimiz muhtarlarımızla da bir araya gelmek.

Bölgede yaşanan bütün sorunları beraber çözmeye çalışıyoruz. Milletvekilimizle ,valimizle, vatandaşımızla, kaymakamlarımızla, muhtarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelip sorunlarımızı paylaşacağız ve beraber bir araya gelip bütün sorunları çözmek en güzel çözüm yolu her ilçede de bunu yapmayı düşünüyoruz.''diye konuştu.

Gençlerin Taleplerin bazıları şunlar 

1. Hakkâri için fabrika 
2 .Hakkâri’de sosyal tesislerin açılması
3. Hakkâri’ye alternatif yol açılması
4.Gençler için spor alanından faaliyetlerin olması
5.Pandemi sonrası müzisyenlerin sıkıntıları giderilsin
6.AK parti gelen yardımların eşit şekilde mağdur olan insanlara dağıtılsın
7.Devlet eliyle yatırımların yapılması ve istihdam 
8.Şehir çöplerinin yerleşim yerlerinde uzak yere dökülmesi
9.Kentte otopark ve üst geçit
10. Yasakların kalkması köylere geri dönüş isteği
11..Sulların her gün akması
12. Kalitesiz kömürün dağıtılmasın
13.Belediyeye ait toplu taşıma araçlarının geç saatlere kadar çalışması
14.Hakkari Van karayolu tünelinin bir an önce bitmesi
15.AK Parti’nin herkese hitap eden bir parti olması talebi

e35ab2e2-fa85-43a6-81ba-82994e697685.jpg

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim