• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Özel Hakkari Lider sürücü kursu hizmete açıldı!

Özel Hakkari Lider sürücü kursu hizmete açıldı!
Hakkari’de hizmete giren ve 10 kişinin istihdam edildiği Özel Hakkari Lider Sürücü kursunun açılışını yapan böyle bir tesis açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bulvar Caddesi üzerindeki Erdoğanlar İş Hanının 3. katında Rıfat Özel ve Ayhan Canpolat isimli müteşebbisçiler tarafından hizmete açılan Özel Hakkari Lider Sürücü Kursunun açılışına Vali Cüneyit Orhan Toprak,

İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Gökgöz, Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, HATSO Başkanı Servet Taş, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ile çok sayıda davetli katıldı.

Sürücü kursunun açılışını Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin ve HATSO Başkanı Servet Taş ile birlikte yapan Vali Toprak, “Hakkari’mize gerek istihdam sağlayacak, gerekse iyi şoförler yetiştirmesini temenni ettiğimiz bir tesis açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İnşallah hayırlı hizmetlere ve eğitimlere vesile olur. Trafik kayıplarının, trafik kazalarının bu kadar bol olduğu ülkemizde zaman zaman Türkiye olarak dünya şampiyonu olduğumuz böyle kötü bir alanın son bulması temennisinde bulunuyoruz.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Yeni açtığımız tesiste inşallah faydalı faaliyetler olur. Kurallara uyan, dikkat gösteren, özenle araç kullanan şoförler yetiştirileceğini temenni ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 Davetlilerle bir süre sohbet eden Vali Toprak, daha sonra simülatör başına geçerek araç kullandı. 

Sürücü kursu sahipleri Rıfat Özel ve Ayhan Canpolat ise, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, “Açılışa iştirak eden Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindekilere teşekkür ederiz” dediler.

Açılışın ardından davetlilere ikramlar yapıldı. Hakkari’de böylece açılan sürücü kursu sayısı üçe yükseldi. Hakkarihabertv.com

İLETİŞİM: 0505 055 4224- Tel: 0438 211 42 24

lider-surucu-kursu-m.jpglider-surucu-kursu-1.jpglider-surucu-kursu-2.jpg

 

 

Bu haber toplam 8637 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim