• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

ÖZTUNÇ; “ŞİMDİ SIRA GENÇLERDE”

Hakan Taş

24 Haziran günü ülkemizde yapılacak genel seçimler için Ak Parti Hakkari listesinden aday adayı olan 37 isimden biri olan Zafer Öztunç ile ofisinde bir araya geliyoruz.

Kendisine destek olmak amacıyla ilçelerden de 200 genç hazır bulundu.

Genç siyasetçi basına ve destekçilerine hitap etti. İşte Zafer  Öztunç’un konuşmasından kesitler; “Terör  örgütlerine katılanlar hep kandırılmış gençlerdir.

Bir ülkenin geleceğini gençler belirler. Gençlere sahip çıkılmalıdır. Hakkari’mizde biz gençler bir araya gelerek birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla ilimize ve ülkemize faydalı olmak adına örgütlendik. Genç kardeşlerimin önerisi ve teşvikleriyle de 27’nci dönem Ak Parti Hakkari milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.

zafer-oztunc-hakkari.jpgArtık hayatı söndürülen gençler değil, gelecekte söz sahibi olacak gençler sorumluluk alacaktır. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın gençliğe verdiği önemi herkes biliyor. Cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren anayasa değişiklik paketinde seçilme yaşını 25’ten 18’e düşüren madde kabul edildi.”

Genç başkan Zafer Öztunç, Hakkari’nin kötü imajının gençliğin gücü ve atılımlarıyla değişeceğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Yeni Türkiye projesinde biz gençler de varız. Bu onurlu ve zorlu yarışta genç bir kardeşiniz olarak bende varım diyorum ve sizlerden destek istiyorum.

İlimiz, vali Cüneyit Orhan TOPRAK sayesinde kötü günlerinden kurtuldu. Şimdi hizmet ve büyüme zamanı. Ben ilimizin sorunlarını çözmek için hür iradenize talibim. Genel merkezimiz bana bu sorumluluğu verirse çok faydalı olacağımdan emin olabilirsiniz.

Listede yer alan 37 değerli büyüklerim ve dava arkadaşlarım hepsi birbirinden değerlidirler. İlk üçe kimler yer alırsa alsın destek olmaya ve partimizin gücüne güç katmaya devam edeceğiz”…

img_6380.jpgZafer Öztunç, henüz 30 yaşında. Çok genç ve yakışıklı. Yaşıtlarına hitap ederken bazen duygu patlaması yaşadı ve gözleri doldu. Heyecandan bazen kurduğu cümlelerin yeri bile değişti. 30 yıla çok şey sığdırmış. Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. 

Ankara’da İçişleri Bakanlığında Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığında staj gördü.  Ak Parti Milli İrade Kongresi, Türkiye’nin Avrupa Birliğindeki önemi kongresi ve Uluslararası İlişkilerde Ortadoğu kongrelerine katılarak eğitim gördü. Doğu-Batı El Ele Birlik Teşkilatı Hakkari il yöneticiliği,

Ak Parti Gençlik Kolları, Toplumsal çalışmalar,  İlim Yayma Cemiyeti, Bakü Üniversitesinde de Türk öğrenciler temsilcisi gibi önemli görevlerde de bulundu. Rusça’yı çok iyi bilen  Zafer Öztunç,  Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinde Rusça dil eğitimini alan Öztunç, henüz 1 yıllık evli…

Sevgi dolu bakışları, kır saçları ve karizmasıyla benden tam not alan genç kardeşimize başarı ve şans diliyorum…

img_6380.jpgimg_6383-001.jpgimg_6384-002.jpgimg_6394.jpgimg_6386-002.jpgimg_6390.jpgimg_6391.jpg

Bu yazı toplam 8847 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim