• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Pırlanta Bileklik Modelleri

Pırlanta Bileklik Modelleri
Pırlanta Bileklik ve Küpe Modelleri Her Zevke Hitap Ediyor.

Pırlantaların diğer tüm mücevherlerin yanında apayrı bir yeri olduğuna geçmişten günümüze asla geçmeyen modası sayesinde kanaat getirmek mümkündür. Geçen zamanın aksine pırlanta günümüzde halen talep konusunda en revaçta olan mücevherdir.

Pırlanta kadınların zarafetini tamamlamak, beyefendilerin ise onlara verdikleri değeri göstermek üzere sıklıkla tercih ettikleri vazgeçilmez bir parçadır. Yüzük denildiğinde çoğunluğun zihninde beliren ilk görüntü bir pırlanta yüzük olmaktadır.

Durumun böyle olmasına karşılık pırlantaların diğer aksesuar ürünlerine de oldukça yakıştığı unutulmamalıdır. Hanımefendilerin şıklıklarını tamamlayacak tüm parçalar pırlanta ile harmanlanmıştır.

ana-banner-07-72dpi(winter02)yüzde45.jpg

 Gerek yüzükler gerek küpeler ve kolyeler gerekse bilekliklerde zarafetin pırlanta ile tamamlanması mümkündür. Görünümlerinde baştan sona şıklık arzu eden kadınlar kollarında da şıklığı pırlanta bileklik ile bulmaktadırlar. Pırlanta bileklikler görünümü canlandırmaları anlamında çok önemli ve ince detaylardandır.

Pırlanta Aksesuarlar

Bir kadının en önem verdiği koleksiyonlarından biri de aksesuar koleksiyonlarıdır. Bu koleksiyona kendilerini tanımlayacak, karakterlerini ortaya koyacak en can alıcı parçaları seçmek isterler. İster iddialı isterse sade bir görünüş tercih ediyor olsunlar, pırlanta bu her iki tarz ile de ahenk içinde dans edebilmektedir.

1-28-karat-baget-pirlanta-kupe-bg12-2.jpg

Kadınlar için takılar yalnızca kıyafetlerini tanımlamaz aynı zamanda onları tanımlar. Kadınların aksesuar tercihleri kendilerini tanıtma şekilleridir. Mücevherler arasında ise pırlanta kadınların gözdesi olmaya devam etmektedir. Pırlantalar çok çeşitli aksesuarları süslemekte kullanılabilir. Kolyeler, yüzükler, küpeler ve bileklikler fark etmeksizin pırlantaların en özenle işlenmiş olduğu ürünlere Craft Pırlanta aracılığı ile ulaşmanız mümkündür.

1-00-karat-coronet-pirlanta-kupe-cor08-1.jpg

Pırlanta Bileklik Modelleri

Zarif parmaklarda şıklık pırlanta yüzükler ile zirveye ulaştırılırken kollarda ki zarafetin sırrı da pırlanta bileklikler olmaya devam etmektedir. Hanımefendiler çok farklı karakteristik tarzlara sahip olabilirler ve buna rağmen pırlanta küpe ve bileklik çeşitleri içerisinde kendilerine hitap eden parçayı bulabilmeleri mümkündür.

pure-koleksiyonu-pirlantali-bileklik-xb0023-2.jpg

İnce detaylı ve mütevazi görünüm arzu eden kadınlar için uygun stillerde pırlanta bileklikler olduğu gibi daha görkemli ışıltılar dileyen hanımefendiler içinde ideal tasarımlara ulaşmak mümkündür. Alışverişinizin ve ürününüzün güvenliğini önceleyerek hizmet vermeyi amaçlayan Craft Pırlanta sayesinde ürün sertifikalı, bakım garantili, ücretsiz değişim seçeneği ve ücretsiz kargo imkânı sunan kaliteli bir alışveriş yapmanız mümkündür.

pure-koleksiyonu-pirlantali-bileklik-xb0043-2.jpg

Bu haber toplam 1460 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim