• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Polis Haftası programında evlilik teklifi sürprizi!

Polis Haftası programında evlilik teklifi sürprizi!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 172. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası törenine evlilik teklifi sürprizi damgasını vurdu.

Yüksekova Selahaddin Eyyübü Kültür Merkezinde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Burada konuşan Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ülkemizde hiçbir olayın tesadüf olmadığını belirterek, "82'lerde ‘kominizim gelecek’ dediler, bir baktık kominizim gitti dedi.

Kaçıkçı,"Güvenlik kuvvetlerimiz tüm olumsuzluklara rağmen terörün her türlüsünün kökünü kazıdı. Bir kaç yıl öncesi birileri hendek kazıyordu.

Benim insanlarım camiye, okula ve işine gitmesin diye, Allah'a şükür benim ülkemin yiğit evlatları hiçbir tanesini sağ bırakmayacak şekilde ve hiçbir insanımızın kılığına zarar gelmeyecek şekilde davrandı. Tüm emniyet ve jandarmamıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu da polisin başarısının vatandaşın vermiş olduğu desteğe bağlı olduğunu belirterek, “Bu desteği artırabilmek için, polis halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarma ve vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurma gayreti içerisindeyiz.

Şunu iyi bilinmesini isterim ki vatandaşımızın desteği olduğu müddetçe kimse ama hiç kimse huzuru bozmayacaktır. Yüksekova polisi, gece gündüz demeden vatandaşının hizmetindedir ve gerekirse bu uğurda canını bile feda edecektir" diye konuştu.

Şiirlerin de okunduğu programda sunuculuk yapan ve polis kıyafetleri giyen Gazi İlköğretim Okulu öğretmeni Ufuk Önsol, meslektaşı Rükiye Kapun’a konukların huzurda evlenme teklifinde bulundu.

Kapun, sürpriz evlenme teklifini yüksek sesle ‘evet’ diyerek kabul etti. Bunun üzerine Yüksekova Kaymakamı Kaşıkçı ve beraberindekiler sahneye çıkarak öğretmenleri tebrik etti.

Program, Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin yaptığı resimlerin yer aldığı serginin gezilmesiyle son buldu. İHA

polis-m-003.jpgpolis-mmm.jpg

Bu haber toplam 6763 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim