• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 19 °C

Posavis’in 3. Akademi toplantısına yoğun ilgi

Posavis’in 3. Akademi toplantısına yoğun ilgi
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeni iş sahaları hızla yayılıyor.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte yeni iş sahaları hızla yayılıyor. E-ticaretin bir benzeri olan ve sistem üzerinde kullanıcılara reklamları tıklayarak para kazandıran yeni işin tanıtımı için Alanya’da yapılan 3. Akademisine 81 ilden binlerce bayi ve misafirler katıldı.

Perakende Ortaklık Satış Alış Veriş İletişim Sistemi (Posavis) 2012 Yılında Yüzde yüz yerli sermaye ile genç iş adamı Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Fizibilite çalışmalarını tamamlayarak ticari hayatına başlayan Posavis şirketi, reklam izletmek üzere bir tablet bilgisayar ve yazılım geliştirerek kullanıcılara hem para kazanma hem alış veriş yapma imkânı sağlıyor. Yeni iş alanı olarak nitelendirilen Posavis tarafından Alanya’da bir 5 yıldızlı bir hotelde 3. Akademi toplantısını gerçekleştirdi.

Posavis Nedir. Hepimizin yaşamsal ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçlarımızı karşılarken değerli olan zamanımızın bir çoğunu yaşamsal ihtiyaçlarımıza kullanıyoruz.harcanan tüm zamanlarınızın size kalmasını ister misiniz?işte şimdi posavis zamanı başlıyor.

Posavis hayatınızı nasıl kolaylaştıracak ve size nasıl zaman kazandıracak?hayatımızdaki zaman kaybettiğimiz sıkıntılara şöyle bir göz atalım. Fatura ödemeleri ve kuyruklar,alışveriş ihtiyaçlarınızı karşılarken otopark sorunları,yakıt masrafları,bununla birlikte aracı olmayan insanların alışveriş poşetlerini taşırken yaşadığı sıkıntılar ve daha bir çok sıkıntıları posavis tamamen ortadan kaldırıyor.

Nasıl mı? Cihazlarımız üzerinden bağlanarak;gıda ve temizlik ürünleri,giyim,kozmetik,hırdavat,elektronik ve beyaz eşya ile muhtelif temel ürünleri hizmet olarak kapılarına kadar getirtebilirler. Yine cihazlarımız üzerinden tek dokunuşla posavis çağrı merkezlerimize canlı olarak bağlanarak taksi çağırabilir,

Otobüs-tren biletleri,yurt içi-yurt dışı tatil paketleri,rezervasyon satın alma ve gezi turları hizmeti; bitmedi devam ediyoruz.evinizde çıkacak teknik arızalara karşı;elektrik,elektronik tesisatları anında teknik servis kapınızda. Bittiğini düşünüyorsanız daha bitmedi.

Tek dokunuşla 112 ve 155 çağrı merkezimize bağlanarak hizmet alabilirsiniz.bittiğini düşünüyorsanız daha bitmedi!bütün fatura ödemelerini posavis’le yapabilirsiniz.üstelik posavis cihazının en büyük özelliği kendi aralarında ücretsiz görüntülü ve sesli görüşme yapabilir ayrıca sabit hatlar, gsm operatörleri,yurt içi-yurt dışı görüşmelerinizi piyasadan çok daha ekonomik fiyatlara yapabilirsiniz. posavis güvenliğinizi düşünerek proje kapsamında cihazlarımız hareket algılayıcı sensörler sayesinde güvenliğinizi sağlayacaktır. Bitmedi sağlığınız da bizim için önemli.

Proje kapsamında aile hekimlikleriyle sizleri görüştürerek sağlık ve ilaç hizmetini ayağınıza gelmesinin yanı sıra kendi bünyemizdeki piskolojik danışmanlık,amatem sorgulama ve sağlık hizmetleri randevuları gerçekleştirebilirsiniz. İşte posavis size bu hizmetleri verirken kazanç elde etmek ister misiniz? firmaların,kurum ve kuruluşların vermiş olduğu reklamları günde sadece on dakikanızı ayırarak onaylı reklam bölümünden reklam izleyerek kazanç sağlayabilirsiniz.

Peki tüm yapacağınız alışverişlerden kazanç elde edebileceğinizi söylesek ne dersiniz? Posavis cihazı üzerinden yapacağınız her alışverişte posavis size para öder. Vermiş olduğunuz siparişleri aynı gün,aynı saat,aynı dakikada kapınıza hizmet olarak getiriyoruz.

Kargo süreci yok!vakit kaybı yok! Kapınızda ödemeyle kart bilgilerinizi paylaşmadan ister nakit,ister kartla kapıda ödeme sistemiyle ödemenizi yapabilirsiniz. Posavis cihazı hizmet için üretilmiştir.kullanım kolaylığıyla işitme engelliler,görme engelliler,yaşlılar,7’den 70’e herkese hitabıyla kolay bir yaşam için hayalinizdeki dünya evinizde” dedi. Program halen devam ediyor. Hakkarihabertv.com

posevis-m.jpgposevis-1.jpgposevis-2.jpgposevis-3.jpgposevis-54.jpg

Bu haber toplam 6212 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim