• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ramazan Özdemir; “Türkiye yükselen yıldız olacaktır”

Hakan Taş

Genç ve hırslı biri. Her platformda görüşlerini cesurca ifade eden, doğrularından ödün vermeyen, feodal yapı çemberinde kalan zihniyetlere sesini yükselten başarılı bir isim. Elbette Ramazan Özdemir’den bahsediyorum. Özdemir, 24 Haziran günü yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti’den Hakkari milletvekili aday aday olduğunu açıkladı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünde mezun oldu. Öğretmen olarak göreve başladı. Okul Müdürü, sendika temsilcisi, bir çok dernekte yönetici görevlerinde bulundu.

Basına yansıtmadan gizli ve vicdani bir çok fakir aileye ve öğrenciye batıdan yardım ulaştırdı. Yeni kurulan Hakkari Üniversitesine katkı sunmak ve tercübeleriyle güç vermek için Sağlık Kültür ve Spor gibi önemli bir alanın daire başkanlığını üstlendi. Kurum içindeki etkin çalışmalarıyla da Hakkari’ye birçok ödül kazandırdı.

ramazan-demir-ak-parti-adayi.jpg

Başarı ibresini yükselten Özdemir, bu tercübelerini siyaset arenasında aday adaylığını açıklayarak daha büyük fayda sağlamak adına bende varım dedi. Kendisiyle Sümbül dağı eteklerinde, Zapsuyu refakatinde gerçekleştirmiş olduğumuz söyleşimizi yansıtıyoruz;

TÜRKİYE YÜKSELEN YILDIZ OLACAKTIR

“Güzel ülkemiz Ak Parti hükümetiyle büyük bir sıçrama yaptı. Kalkınma yolunda büyük hamle yaptı. Bu seçimler güçlü Türkiye için yeni bir yükselme ve çıkış olacaktır.Ülkemizin daha müreffeh bir hale gelmesi millet olarak daha fazla azim ve gayretle çalışmamız gerekecektir. Hergün daha da güçlenen, büyüyen bir ülkenin bir ferdi olarak, ilimizin de bu büyüme trendine ayak uydurması gerekir.”

PROJELERİM

“Hakkari’de Ak Parti’nin misyonu ve vizyonunu daha ileriye götürmek ve Hakkari’nin sorunlarını en ince kılcal damarlarına girerek tespit etmek ve bunları Ankara’ya iletmek, çözümünü sağlamak başlıca hedefimdir. İlimizin mevcut coğrafi konumu gözetilerek, kentte teknolojik ağırlıklı yatırımların önünü açmak, Hakkari’yi Türkiye’nin yazılım merkezlerinden  biri yapabiliriz. 

Amerika’nın Silikon vadisi varsa Hakkari’nin Zap vadisi neden olması? Kentte madenciliğe dayalı sanayi geliştirilmelidir ve buna yönelik projelerimiz mevcuttur. Böylelikle ilimizdeki istihdam sorununun çözülmesine büyük katkı sağlanacaktır. Bunun yanında mikro göletler oluşturularak sulama sistemleri geliştirilecek ve tarımın gelişmesi yolunda adımlar atılacaktır.

Hayvancılığın tekrar canlandırılması için köylülere küçükbaş hayvan dağıtımı yoluyla geliştirilebilir. İlimizde sıcak su kanalları değerlendirilerek  termal turizme açılmalıdır. Kent merkezinde teleferik kurulması ayrı bir projemizdir.

Mevcut sanayi sitesinin yetersizliği dikkate alınarak Organize Sanayi Sitesi kurulması için gerekli çalışmaları  yürüteceğim. Ulaşım alt yapısının iyileştirilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip edeceğim”…

Ramazan Özdemir, hazırlıklıydı. Sorduğum her soruya hazır yanıt veriyordu. Kamu çalışanı olduğundan dolayı sakladığı siyasi kimliğini ortaya çıkartarak net ve mantıklı görüşler beyan ediyordu. Tüm konuştuklarına yer versem sayfalar yetmez. Zaten önceki seçimlerde il başkanı olarak ismi kulislerde sık geçti. Ak harekatın her kademesinde ön saflarda hep yer aldı. Kendisine başarılar diliyoruz…

ramazan-demir-ak-parti-adayi-2.jpg

Bu yazı toplam 6369 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim