• BIST 9792.13
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Rehber öğretmenlerin sene başı toplantısı yapıldı

Rehber öğretmenlerin sene başı toplantısı yapıldı
2017-2018 Eğitim-öğretim yılı Psikolojik Danışmanlar sene başı toplantısı Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun başkanlığında yapıldı.

Rehberlik Araştırma Merkezinde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetlerinden Sorumlu Şube  Müdürü Selahattin Yüzgeç, Erol Hanlıgil,Said Ediş, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Necip Kızılkaya ve İl Merkezinde görev yapan 44 rehber öğretmenleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, rehber öğretmenlerimiz mesleki yönden çok değerlidir dedi.
  Durgun," Okular da yapılan tüm çalışmalarda sizler varsınız.

Öğretmen, öğrenci ve velilere her konuda rehberlik yapmaktasınız. Üstlenmiş oldukları görevlerin ağırlığını biliyorum ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlimizdeki aile eğitimleri, madde bağımlığı ile mücadele ve eğitim ortamındaki şiddet, psikolojik danışmanlık ile mesleki rehberlik konularındaki çalışmalarınızı tekrar takdir ediyorum.

Biz yokuz bizler varız. Onun için tüm yapacağımız çalışmaları birlikte yapacağız. İlimizde resmi kurumlar arasında personel yönünden en kalabalık kurumuz.

Birlikte hareket ederek çocuklarımızın eğitimini sorunsuz bir şekilde Türkiye sıralamasının en üstüne getireceğimiz inanıyorum” şeklinde konuştu

Müdür Durgun rehber öğretmenlere önemli mesajlar gelecek nesillerin sağlam bir temel üzerinde inşa edilmesi için tüm öğretmenlere, özellikle de rehber öğretmenlere büyük görevler düştüğünü kaydederek, öğrencilerin geleceklerini şekillendirmelerinde rehber öğretmenlerin önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, rehber öğretmenler okullarında karşılaştıkları sorunları İl Milli Eğitim Müdürü  Durgun'a iletti. Toplantı, dilek, temenni, soru ve cevap bölümüyle sona erdi. Hakkarihabertv.com

rehber-ogretmenler-toplantisi-1.jpg
 

Bu haber toplam 2901 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim