• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Sahip çıkarsak başarırız.

Murat Taş

Hakkâri Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip illerin başında gelmektedir.

Sporu seven bir şehir futbolcu potansiyeli olan, nadide şehirlerimizden biri,spor tesisi olmayan, standartlara uygun futbol sahası ve tribünü olmayan tek şehrimiz.

Bu kadar genç ve yetenekli sporcu olmasına rağmen spor anlamında hakkettiği yerde olmayan şehir.

Amatör ligde mücadele eden takımlar zor şartlar altında sportif faaliyetlerini sürdürmekte sporcular bu kadar imkânsızlıklara rağmen kar kış demeden sahalara gelip mücadelelerine devam ettikleri gibi, bu sporcular hiçbir ücret almadan sahada mücadele etmektedirler.

Tüm bu imkânsızlıklara rağmen kulüp yöneticileri ve teknik sorumluların takımlarını sahaya sürmeleri gençleri spor müsabakalara hazırlaması gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istemeleri kasalarında bir kuruş para olmamasına rağmen çoğu kez kendi harçlıklarını takımları için seferber eden kulüp yöneticilerini takdirle karşılıyorum.

Hakkâri 90’lı ve yeni yüz yılda futbol adına büyük başarılar elde etti.

Takım adeta süper lig kapısından döndü.

O yıllar Hakkâri kamuoyu ve halkı tek yürekti takımlarının 12.adamıydı.

Her müsabaka binlerce seyirciyle izlenirdi.

İnsanlar hafta sonlarını iple çekerlerdi.

Bugün Hakkarispor o eski günlerini mumla değilkibritle aramaktadır.

Tekrar o eski Hakkarispor ruhunu yakalamak için Hakkarispor’un tüm dallarında başarılı olmak ilin spor ve futbolunu hak ettiği yere getirmek için çabalayan bir başkan, yönetimi ve takımı var.

Geçmişi başarılarla dolu olan profesyonel futbolculuk kariyeri olan, il ve klasman hakemliği yapan, ayrıca yıllarca Hakkâriil hakem kurulu başkanlığı görevinde başarılı olan ve şu an Hakkâri gençlik ve sportif faaliyetler kulüp başkanlığı görevini sürdüren Turan Şimşek.

Bu kardeşimiz Hakkâri’yi ve sporu seven biri olarak onun için tek amaç ve hedefHakkâri’nin sportif alanlarda başarılı olması ve Hakkarispor’un hak ettiği yere gelmesidir.

Tüm imkânsızlıklara rağmen her branşta faaliyet yürüten himayesinde yüzlerce sporcu bulunduran bu kardeşimize hepimizin sahip çıkması gerek.

Kendi işyerini sportif başarılar için sonuna kadar açan onlarca gencimize ve aileye iş ekmek kazandıran bu kardeşimizi yalnız bırakmamalıyız ona sahip çıkmalıyız.

Bu konuda her Hakkâriliye sorumluluk düşmektedir.

Sporda başarılı olmak istiyorsak birlikte hareket etmeliyiz, her Hakkârili bir iş adamımız kendi imkânları doğrultusunda kulübe katkı sonarsa işte o zaman başarı gelir.

İşte o zaman Hakkari spor konusunda söz sahibi olur.

Sayın Valimizin, kurum amirlerimizin en önemlisi iş adamlarımızın esnaflarımızın daha doğrusu Hakkâri halkı bu takıma ve başkana sahip çıkmalı.

Hakkâri’yi o eski günlerine getirmek için bir fırsatımız var. Lütfen ama lütfen bu kadar yetenekli gençlerimiz varken bu gençlere verilen bu fırsatı elimizde kaçırmayalım sonuçta bunlar bu Ülkenin ve kentin gençleri ve sporcularıdır.

Hakkâri halkı ve gençleri sporu bu kadar sevmişken bu kadar gönül vermişken gelin hep beraber kendi takımımıza ve takımlarımıza sahip çıkalım.

Unutmamalıyız ki biz ancak bir olursak başarabiliriz.

Hadi hep beraber başarmak için o doksanlı ve iki binli yılardaki ruha dönelim ve tekrar canlandıralım.

Ne dersiniz?

Bu yazı toplam 3730 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim