• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Sanatçıların gözüyle Hakkari!

Hakan Taş

Sanatçıların gözüyle Hakkari!

Kısa bir süre önce ilimize ilk kez gelerek bir konser veren Grup Alzaymir, İstanbulda Hakkari izlenimlerini aktardılar.

Hakkari'li genç girişimci Samet Taş'ın organize ettiği, Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere ilgi fazlaydı.

Hem sahnede hem de sokakta hayranlarıyla kucaklaşan sanatçılar, Hakkari'ye büyük hayranlık duyduklarını açıkladılar.

Grup Alzaymir şu açıklamayı yaptı; "Hakkari halkı gerçekten sıcak ve çok samimi. Kendimizi hiç yabancı his etmedik.

Herkes o kadar candan ve içtendi ki  ayrılmak istemedik. Ne kadar farklı kültürlerle beslenmiş olsak da insani değerlerin bütün güzel taraflarında bir buluşma oldu. Aynı melodilerle hüzünlendik, sevindik ve eğlendik. Umudu, aşkı ve güzellikleri beraber parlattık.

 Tüm bunlar için sonsuz teşekkürler ediyoruz. Asla unutamayacağımız güzel bir tercübe oldu bizim için. Hakkari gençlerinin sanata olan ilgisini de asla söylemeden geçemeyeceğiz. En candan şükranlar ve selamlar Hakkari'ye"...

Öte yandan Menajer İbrahim ULAĞ ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Genç ve yakışıklı menajerin söylemleri de anlamlıydı; "Hakkari'den bizi aradıklarında sanatçı arkadaşlarıma söyledim. Hepimiz çok mutlu olduk. ve severek büyük bir heyecanla geldik. Bu vesile ile tüm sanatçı arkadaşlarımızı Hakkari'ye gelerek konser vermelerini, kentin bilinmeyen güzellikleriyle tanışmalarını isterim. dedi.

grup-alzaymir-m.jpg

öte yandan kısa bir süre önce bir gurup ressam sergi açmak için Hakkari'mize geldiler. Üç gün kalarak her köşeyi dolaştılar. Kentimizin doğal güzelliklerine, insanlarımızın içtenliğine , özellikle ilimiz valisi Cüneyit Orhan Toprak'a hayran kaldılar. İçlerinden biri; "Hakkari ilçe olmaya değil, büyük şehir olmaya layıktır" açıklamasını yaptı.

Hepimizin çok sevdiği, gelişmeye elverişli kentimizin gelen misafirlerimize iz bırakması ve hak ettiği gibi konuşulması bizleri de mutlu kılmaktadır. Tek dileğimiz il statümizi kaybetmeden nice sanatçıya ev sahipliği yapmak, il olarak kalmaktır.

İyi dileklerinden dolayı Ressamlarımıza ve Grup Alzaymir üyelerine teşekkür ediyoruz. Ve onları yeniden bu kez tozlu olmayan sokaklarımızda görmek istiyoruz...

grup-alzaymir-2.jpg

Bu yazı toplam 3200 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim